20 Ocak 2011 Perşembe

Fişlenmeye Hazır mısın ?


Gerçek taraftarın eli çalışmaz, sesi çıkar.Günlerce Twitter'dan, Facebook'dan, Blog'lardan gereken herşey söylendi, yazıldı, çizildi.Ama şimdi gerçekten aktivite zamanı.Hem gerçek GS taraftarına desteğimizi göstermek hem de gerekli yerlere Adana Demirspor taraftarı olarak "bir kez daha" ellerini ve emellerini gerçek taraftarın üzerinden çekmesi gerektiğini hatırlatmak için 22 Ocak saat 14.00'te İstiklal'de ki yürüyüşte olalım.

Ayrıntı için buraya bakabilirsiniz.

Not: Adana Demirspor tribünleri her zaman kozmopolit olduğunu savunmuş ve bunun gereklerini de yerine getirmiştir.Bu yaptığımız çağrı bir takımın destekçilerine ya da içinde oldukları taraftar grubunun mensuplarına değil, bireylere yöneliktir.Yani demem o ki ; "İstanbul Tayfası hadi kalkın gidiyoruz hurraaa!" değil, Adana Demirspor İstanbul Tayfası üyelerinden birisi olarak orada olmayı düşünüyorum, durumdan haberdar ediyorum sizleri ve aynı paralel görüşe sahipleri de bekliyorum :)

Fotoğraf: Adana Demirspor İstanbul Tayfası Facebook Grubu

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Mutlaka katılacağım yürüyüştü... Eğer Adana biletimi bugüne almış olmasaydım. Birileri benim yerime de gidip ıslıklasın, evet. :)

Bir de şunu bırakayım; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21662162