23 Ocak 2011 Pazar

Yaşasaydın !


Sen yaşasaydın böyle olur muydu? Şimdi senin koltuğunda oturanlar başkalarının bayrağını sallıyor o demir kanatlı olan onurlu armaya değil ortasında 1940 yazanı değil başkalarınkini. MAVİ LACİVERT olanı değil başkalarınkini hani senin uğruna canını verdiğin armayı değil başkalarınkini.

Keşke böyle olmasaydı keşke gitmeseydin keşke yalnız bırakmasaydın bizi kavgada. Paramız pulumuz olmasaydı da kocaman yüreği olan adam gibi adam olan sen olsaydın başımızda. Canım çok sıkkın bir kez daha yokluğunu çok derinden hissettim. Neden önce hep mertler gider? Gerisi namertlere kalır? Neden? Yok mu bunun bir hal çaresi bulamaz mıyız?
Yukardan görüyorsun dimi olanları senin de canın sıkkın tahmin edebiliyorum.. Benim de bizim de çok sıkkın.. Bizi kimlere nasıl heriflere bıraktın görüyor musun? Pişmanlık duyuyor musun?

Hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Yapabileceğim birşeyde yok tek yapabildiğim ağlamak. Sen kedine iyi bak oralarda gerektiğinde mudahale et ki buralara daha fazla alçalmayalım.

Hiç yorum yok: