22 Ocak 2011 Cumartesi

Oradaydık !


Bugün (22 Ocak 2011), Taksimde düzenlenen ıslıklı protesto yürüyüşündeydik.Gerçekten çok güzel bir kalabalık vardı.Büyük takımları geçelim, Dersimspor , Zonguldakspor, İzmirspor, Çanakkale Dardanelspor, Giresunspor ve Nurtepespor taraftarları ilk gözüme çarpanlar oldu.

Adana Demirspor'lu olmanın farkını bir kez daha yaşadık.Gelip atkı soranlar, Çarşı grubunun bize dönüp "Adana Demirspor" tezahuratı yapması, bizi görünce yükselen "Forza Livorno" sesleri ve imrenerek bakan onca göz.Adana Demirspor'lu olmanın "şeref, onur ve gurur"unu bugün yine hissettik.

Basın açıklaması pek anlaşılmadı.Ama zaten orada önemli olan tezahuratlar ve pankartlardı.Onlarla da gerekli mesaj çok güzel verildi.Basın açıklamasının ardından İstiklal Caddesine "şehrin asi çocukları"nı da bir güzel dinletip, yürüyüşü tamamladık :)










Son 4 Foto : http://gorkemkeser.deviantart.com/gallery/28300683

Aha buda kısa ama bir kısmımızı görebileceğiniz videomuz :) (biraz geç açılıyor, beyaz ekran görürseniz panik yapmayın asıl görüntü gelecektir)

5 yorum:

CemEren dedi ki...

Hocam bizden kaç kişi oradaydı acaba?

Serkan Akkoyun dedi ki...

Fiziken 4-5 ama herkesin varlığını hissettik yanımızda :)

orkun dedi ki...

Afferin hocam, şu işin haberini bile Adana Demir propagandası gözüyle veriyorsun ya, afferin sana!!

Adsız dedi ki...

Bugun 4,5 kişi yarın daha fazla olacagız!!!!

MiTo1940 dedi ki...

@Orkun
Adana Demirspor propagandası yapmak haddimize değil, bu blog Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nın blogu ve konuları biz kendi gözümüzden bakarak yazıyoruz... Bu iş böyle...