23 Ocak 2011 Pazar

Ön Libero !

2-0 galibiyetten 2-2 lik beraberliği yakalayarak, maçı bitirebilme başarısını gösterip 1 puanı kurtarabilen takımımızı, başkanımızı ve özellikle hocamızı tebrik ediyorum. Bu başarılı istikrarımızı sürdürmeye devam ettiğimiz takdirde amaçlanan hedeflere ulaşabileceğimizin müjdesini vererek başlayayım...

Konya mağlubiyeti sonrası gergin olan sinirlerin hafifletilebilmesi için bu maçta mutlak galibiyet alınması, galibiyet alınmaması halinde beraberliğe razı olunması amacı ile çıkılan bir müsabakanın ilk bölümlerinde saldırgan, gol arayan, istekli bir takım profili vardı. Ancak 2-0 öne geçtiğimiz anda dahi zannetmiyorum ki herkesin kalbi rahat olsun. "Acaba ?" sorusu beyinlerde dolaşmış olmalı. Beklenen de gerçekleşti zaten...

Durum 2-1 e geldiğinde Balıkesir'in defans oyuncularının ortasında sadece Onur'u tutup; oraya sıkışıp kalmasını izleyen bir hocanın ne yapmaya çalıştığını anlamak biraz zor. Rakip defans oynarken; seninde defansa çekilmen ne acayip bir durum ! Ön liberolardan birisi çıkartılıp, ofnasif bir oyuncunun oyuna sokulması bu kadar mı zor?

Kulübümüzden gönderilen futbolcuların bizlere karşı gol atmasına şaşırmamak lazım. Durumun 2-2 gelmesiyle bu istatistiklere bir yenisi daha eklendi... Beklerdim ki; bu kadar etkili bir taraftarın önünde bari bu dakikadan sonra ön liberolardan birisinin çıkarılmasını... Yine sağlık olsun düşüncelerinde boğuşalım mı?

(Adana'nın genel durumuna bağlı olarak yayım yapmaya çalışan, maç özetini dahi hazırlayamayan bir kanalın ACİLEN KAPATILMASI GEREK !)

Hiç yorum yok: