4 Ekim 2011 Salı

En iyisi Gökçek Wederson !

Sporcukurova.com'daki habere göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek bu hafta oynadığımız Kızılcahamam maçına gelmiş, çocuklarına Demirspor forması giydirmiş. Bir taraftarımız bloğa yorum bırakmıştı. Demirspor'umuza birileri talip diye. Bende cevap vermiştim. Bu takım Halkın takımı, Taraftarın takımı diye... Zannedersem arkadaşın bahsettiği talip olayı bu.

Fevri olarak hareket ediyorum ve diyorum ki; çocuklarınız bizim maçımıza gelip Demirsporlu olsun, siz de olabilirsiniz sorun yok.. Ama Demirspor'u satın almaya kimsenin ne gücü ne de parası yeter. Eğer böyle bir ihtimal gerçekleşmeye yaklaşırsa; o halde Demirspor tarihinde hiç görülmemiş bir direnişle karşılaşılacağını biliyorum. Umarım bu olay sadece "Anneniziz veya Baba tarafınızın Adana'ya dayandığından ötürü olmuştur." Başka düşüncelere gerek yok...

Gökçekler Ankara'da kalsın. Bize gelirse Gökçek Wederson gelsin !

Haber'in tamamı için... TIKLAYIN

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sezon sonunda Adana Demirsporumuz devrediliyor. Ama ben olumlu bakanlardanım. 17 yıldır Çektiğimiz çileler son bulur. Biz halkın takımı olmaya devam ederiz. Fakat son derece iddalı geleceklermiş.

MiTo1940 dedi ki...

Adana Demirspor kimseye ve hiçkimseye devredilemez. Adana Demirspor bizimdir !
17 Yıldır çektiğimiz çilelerin son bulması için birilerinin hegomanyası altına girmeye gerek yok. Sadece bizden birileri olması yeterli. Biz halkın takımı olmaya devam edemeyiz senin düşünce yapın ile. Bu takım benim takımım dediklerinde ne diyeceksin ?

CemEren dedi ki...

Öncelikle Adsız, keşke adını belirteydin daha güzel tartışırdık. Konumuza gelirsek eğer söyleyeceklerim kısa ve öz. Bu takım değil 17, 170 sene de geçse hiçbir kişiye peşkeş çekilemez,satılamaz ki buna hiçbir gerçek Demirspor'lu izin vermez. Ahmet Gökçek'in eğer gerçekten öyle bir niyeti varsa Adana'ya gelsin, takımı satın almak için en ufak bir girişimde bulunsun bakalım Adana'dan çıkabiliyor mu? Değil Adana, Ankara'yı başlarına yıkarız. Boşuna çekilmedi bu kadar acı, sıkıntı. Boşuna insanlar açlık grevleri, ölüm oruçları yapmadı. Demirspor, kendini Demirspor'lu hisseden herkesindir, hiç bir zaman da bir kişinin veya özel bir kurumun takımı ol-ma-ya-cak-tır!
Kısa ve öz olmadıgının farkındayım bu arada kendimi tutamadım :)

Adsız dedi ki...

Hepinize Merhaba,

Demirspor ve Demirspor'un çevresinde bulunan şahıslar , 1 milyar verip kendini yönetici ilan eden takım adına konuşan , oyuncu pazarlayan , ''Demirspor, kendini Demirspor'lu hisseden herkesindir'' düşüncesiyle Demirspor'u sahiplenip bahçesinde at koşturan Halk değil , BELEDİYE menşeili HERİFLER olduğu sürece gelecek her başarı tesadüften öteye geçmez..17 yıldan beri Aytaç Durak ve ekibi (Tuncel başta) halka ne hizmet getirmişler ki Halkın takımına hizmet edecekler..Beyler silkelenin kendinize gelin 19-20 yıldan beri maçlara gider gelirim.Destekse destek , kombineyse kombine evet içimize attık , varsın başarı gelmesin bizim aşkımız RENKLERE dedik ama artık enayi gibi kullanılmaktan da bıktık..Maraton tribününden bu takımın 30-40 yıllık seyircisi küstürülmüşse kimse halkın takımı naraları atmasın.Çünkü halkın takımı , halkı üzmez..Yanıbaşımızda malum takım ve başkanı örneği var , Göztepe örneği var aklıma gelmeyen nice örnekler var..
Her zaman destekledim , desteklemeye devam edeceğim ve buna inanın Demirspor taraftarlarına sorsalar 'çoğunluktan' aynı cevabı alacaklar.Bugün bir SAbancı-Koç-Doğuş-Zorlu ya da her hangi bir büyük şirketten talep gelse 2 senede süper lig sözü verse hangimiz (niz) yok diyebilir ?

Şunu unutmayın ki , birinin Demirspor kulübünü satın alması , onun büyüklüğünü ve (veya) satın alması anlamına gelmez. Taraftar çıkar konuşur şartlar bu bu bu , Değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeler konulur , onaylanır..
Ve inanın bana belki çoğunuz yaşça benden küçüksünüz , en güzel çağınızda hem taraftarımızla hem de şampiyonluklarımızla anılırız...

Belki hedef Avrupa olur - Uefa olur ( tamam neyse bir anda zor olur ama olur mu olur :)))

Bizim hiç bir camiadan eksiğimiz yok aksine kat be kat fazlamız var..
Çok uzattım biliyorum ama şunu da ekleyim :
Adana, yaşam standartlarında 55.sıra
Batık kartta 1.sıra
Göç ve işsizlikte ilk 3'ün içindeyken , belediye-valilik-devlet Adana için bu kadar acizken , belediyeye bağlı Demirspor'dan bir cacık olmaz..
Özetle: Horozun bol olduğu yerde , güneş hiç doğmaz...


Saygılar , Sevgiler . Demirspor'un İstanbul Kalesi.

Maratoncu.

Adsız dedi ki...

Sayın İstanbul tayfası, uefa kriterlerine göe artık bütün takımlar şirketleşecek. Adanademirspor da şirketleşecek. Ama Şirket tarzı burada önemli. Ayrıca bugün liverpool işçi takımı ama aynı zamanda şirket. Biz halıkın takımıyız. İşçi takımıyız. Bu hiç bir zaman değişmez. Ayrıca Bu takıma katkı koymak isteyenlere böyle tepki göstrirseniz. Bu takıma kiç kimse destek olmak istemez. Lütfen biraz daha yapıcı olun. Tabi sizlerin de hasasiyetini anlıyorum. Bu hassasiyetlere saygı duyuyorum. Bu zaten hepimizin ortak noktası. Sonra Adanademirsporumuza destek verecek olan Ahmet gökçek değil, büyük bir firma. Sezon sonuna doğru bu kamuoyunda duyulur.

sonra adanadaki spor gündemini iyi okumak lazım. Biz bu şekilde başarıyı yakalayamayız. Bayram Akgül sadece adanasporu yönetmiyor. Adana Demirsporumuzun başarısız olması için uğraşıyor. Bazı şeyleri iyi araştırın.

MiTo1940 dedi ki...

Anlaşılmayan bir durum var ortada, desteklemek ayrı, şirketleştirmek, paravan şeklinde kullanmak ayrı. Bu ayrımı yaptığımız anda; bize kimin destek olup, kimin olmayacağı konusunda bir direniş göstermeyiz. Şu anda Adana Demirspor kendi içerisinde bir şirkettir zaten, daha doğrusu bir kurumdur. Ancak bu kurumsallaşma çıkarlar ilişkisine dönüştüğü anda "Halkın Takımı" insiyatifi devreye girer ki bir çok zaman bunu gördük.
Benim şahsi düşüncem sözünü ettiğiniz bazı kişiler bu Kulüp üzerinden kazanç sağlayan, adından söz ettiren kişilerdir, isteğim odur ki; bu kişilerin Demirspor ve Adana'nın üzerinden silinip atılmaları. Evet bizlere yardımı olan kişiler vardı. Ancak bu yardımlarına karşı bu taraftarın herhangi bir boyun bükme eylemi olmamıştır. gerektiği yerde gerektiği cevabı vermesi bilmiştir ve verecektirde.
Tekrar dile getiriyorum. gelsinler destek versinler, kendi ayaklarımız üzerinde durmamızı sağlasınlar. Ancak bizleri bir kar amacı gütme işinde kullanamazlar, biz buna izin vermeyiz. farzedelim ki bir şirket sahip çıktı Demirspor onun oldu. Yarın birgün kapattım diyecek. O zaman kusura bakmayın ama ne b.k yiyeceksiniz... İleriyi görüyorsunuz ama ilerinin ilerisini göremiyorsunuz !