9 Ekim 2011 Pazar

Demirspor / Bahanesi En Bol Takım



SEZON BAŞLAMADAN ÖNCE: ''Bu grubun üstünde takım kurduk'' , ''şampiyonluğun en güçlü adayıyız'' , ''çok güzel kura çektik açık ara birinciyiz'' , ''Demirspor büyük camia ,buraları haketmiyor'' , ''Buraya geldiğim için mutluyum'' , ''Camianın beklentilerini biliyorum'' , '' kamp ortamı çok güzel'',''arkadaşlık üst seviyede''

SEZON İÇERİSİNDE : ''bu maçı telafi edip taraftarlarımızla barışacağız'' , '' taraftar bizim itici gücümüz mutlaka maça bekliyoruz'' , '' zamana ihtiyacımız var'' , ''çıkışa geçeceğiz'','seri yakalayacağız' , 'futbolcularıma güveniyorum' , 'X oyuncu hırs küpü', 'Y oyuncu göz doldurdu' ,'3 puanla dönmek istiyoruz' , 'Gol atmayı beceremiyoruz'


SEZON SONUNA DOĞRU : 'Play-off'lara kaldığımız için mutluyuz' , 'Play-off'larda elimizden geleni yapacağız' , 'inanıyoruz' . Falan filan

Hiç bir Demirspor taraftarının bu cümlelere yabancı olduğunu düşünmüyorum..Herkes kelimesi kelimesine ezberlemiştir tüm bunları.
Ve eminim ki derleyip toparlasak bir bu kadar daha bahane çıkardı.


İşte bu da 5 Milyon TL'lik takımımızın ve diğer takımların bu hafta aldığı skorlar.

Sadece bu maç hakkında konuşmak istemiyorum.Ortada büyük çapta yanlışlar var ve zincirin bir halkası olarak her hafta karşımıza çıkıyor.

Şöyle ki ,

Yönetimsel bazda hatalar giderilmedikçe düzlüğe çıkmamız imkansız.
Yola devam etmediğimiz Ali Güneş'i eleştirdikte , gelen hocanın kariyerine göz attık mı ? Daha önceden herkesin tanıdığı , bildiği , bu sefer bu işi başarabilir düşüncesiyle diye alındığını yani aslında kumar oynadığımızı herkes biliyor.
Eyüp maçıyla start aldık , Kızılcahamamla devam ettik , Ünye'ye kadar geldik. Alınan sonuçlar ve oynanan oyun ortada,kapasitesi belli. Burası staj yapma yeri değil dediğimiz Soner Tolungüç'e haksızlık etmez miyiz , Durmuş Ali Çolak'ın stajına müsade edersek ?

Futbolculara gelirsek , Aldığınız paralar tüm kamuoyuyla paylaşıldı.
Gerçekten bu ligin üzerindeki takım olduğumuzdan olsa gerek , ligin üzerinde rakamlarda paralar alıyorsunuz. Hakkını vermiyorsunuz , ligin son sırasındaki Ünye karşısında tel tel dökülüyorsunuz , maç bitsede gitsek havasında sahada geziniyorsunuz , lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz .YAZIKLAR OLSUN SİZLERE.



Her geçen hafta şu puan cetvelinden biraz daha utanıyoruz , biraz daha yüzümüz kızarıyor.

'CANIN SAĞOLSUN ' , 'KAFANA GÖRE KOŞ' , 'SEN YENİL BİZE İNAT BİZ SEVELİM SENİ HERKESE İNAT' tarzı yıllardır dilimize sakız ettiğimz laflardan da sıkıldık artık.
Demirspor bu hafta ne yaptı ? Diye soranlara ;' Adana'nın en ücra köyü kadar olan bir ilçe takımıyla berabere kaldı ya da mağlup oldu ' demeye biz artık utanıyoruz ve sizin bizi , bu aldığınız paralar doğrultusunda kandırmaya ve utandırmaya hakkınız yok.

Sakın ola bu hafta ki maç yorumlarınada da, '9 kişi kaldık ' , 'istediklerimizi sahada uygulayamadık' , 'hakem katletti' bahaneleriyle bize gelmeyin..Artık yemeyiz hakikaten doyduk.

Gelirsenizde en fazla , bahaneler lügatınızı genişletmiş olursunuz.
Bari boşuna burda harcanmayın.

2 yorum:

yavuzy dedi ki...

Eline sağlık. Bir süredir ben de klişe açıklamların üzerine gidiyordum blogta. Artık bunlar dinlemekten bıktık gerçekten.

Onur Tireng dedi ki...

Çok teşekkürler.
Evet geçenlerde okumuştum.
Ama artık gerçekten mide bulandırmaya başladı , kendimi bildim bileli aynı terane.İçi dolu görünen boş laflar.

Yazık günah, bu taraftarın iyi duygularını , içi boş laflarla kandıranlara yazıklar olsun.