2 Ekim 2011 Pazar

Artık Yeter !

Ayrı bir başlıkta uzun uzun değerlendireceğiz fakat burda da geçmeden olmaz..Maç yorumlarımızı , görüşlerimizi mümkün olduğunca izlediğimiz , gözlemlediğimiz futbola göre dayandırmak istiyoruz lakin 'Adana Kanalları' buna ne kadar izin veriyor merak konusu ? Deplasman maçını verip , içerdeki maçları yayınlamayan Kanal-A 'mı ? ADS TV uzantısıyla yayın yapıp içerdeki maçları yayınlamayan Akdeniz Televizyonu mu ? Artık bizim de uyduda kanalımız var oley ! diye övündüğümüz Koza Tv'mi ?


Kızılcahamam :
35 bin nüfusuyla hemen hemen Adana'nın 100/1 nüfusuna sahip olan bu ilçe takımı , Adana'nın küçük bir beldesi kadar olan , adını sadece oraya kamp yapmaya giden takımların duyurduğu takıma boyun eğdirdiğin için ................. Demirspor'um ( Boşluğu siz doldurun)
Artık gerçekten yeter bu rezillik.
Yıllardır aynı şeyi söylüyoruz , dilimizde tüy bitti ama biz söylemekten bıktık sen bu huyuna devam etmekten bıkmadın.

Neyse Futbola dönelim ( İzlediğimiz değil , dinlediğimiz kadarıyla )



İlk yarıdaki hem dinlediğimiz hem de Adana 5 Ocak ile sürekli irtibatta olduğumuz Demirspor adeta kanser sebebiydi.
Alışılmış serbest vuruş taktiğiyle gelen gol , sorumluluk üstlenmeyen , top bana gelmesin maç bitsin havasındaki futbolcular , Durmuş Hoca'nın Diyarbakır Diski'de görev yaptığı sırada aldığı cezadan dolayı yedek kulübesinde olmayışı, Levent Özveren ve Bekir Sıtkı Özer'in neden maça gelmediğini anlamaya çalışırken ilk yarı tribünden gelen haklı ( ! ) protestolar ile tamamlandı...

2. yarıya Halil-Sait , Bilal-Bedri değişikliği kan yapmış olacak ki ard arda net poziyonlar bulduk fakat bunları cömertçe harcadık , ta ki 59. dakikada Sait Özdemir'in ayağından bulduğumuz gole kadar. Bu dakikalardan sonra da rakibini hataya zorlayan Demirspor Burhan'ın ayağından gol kaçırmaya devam edince skor 1-1 'de kaldı.
Çıkışa geçmek isteğimiz bu maç adeta kursağımıza oturdu.

Bu hafta ki skorlar

Puan Cetveli


Gelecek hafta


Söylenecek çok şey var , bir o kadar da hiç bir şey yok aslında.
Bandırma 4 'te 4 yaparak aramızdaki puan farkını 7'ye yükseltti.Şu saatten sonra işimiz gerçekten zor , çünkü hem Bandırma hem Kızılcahamam hava yakaladılar ve her ikiside kendilerini en çok zorlayacak takım konumunda gördükleri Demirspor'dan puan aldılar hem de deplasmanda.
Haftaya 76.000 nüfuslu Ünye ile oynuyoruz.
Ligin , 1 puanla son sırasında yer alıyorlar.Fakat beraberlik ya da mağlubiyet almamız benim için süpriz skor olmaz , neticede Demirspor bu.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İkinci yarı çok canlıydık, ama bir golle taçlandıramadık. Yazık...

Adsız dedi ki...

Birileri kapalı kapılar arkasında bir şeyler konuşuyor. Ama Bize açıklama yapan yok. Sayın istanbul tayfası Size rica ediyorum, Adanademirsporumuza talip olan firma hangisi. Bu konular neden gizli konuşuluyor. bunları bizimde öğrenmemiz en doğal hakkımız. Belki sizler bir şeyler biliyorsunuzdur. Eğer bilginiz yoksa araştırabilirsiniz. Bu konu hakkında bizi aydınlatırsanız sevinirim.

MiTo1940 dedi ki...

Adana Demirspor'a talip olan firma derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Adana Demirspor'u A.Ş sıfatı altına alınmasından bahsediyorsanız; araştırma yapmadan önce şunu söyleyeyim: "Adana Demirspor Halkındır, taraftarındır. Bunun dışında bir yapılanmaya kimse cesaret edemez ve biz buna müsaade etmeyiz." Ancak tekrar araştıralım. Sonuçta bilahare bilgi veririz !

Adsız dedi ki...

bir şirket istiyor. ama sanırım detaylar konuşuluyor daha, herkes yarım yamalak bilgi sahibi. Olay yakında ayrıntılı olarak kamuoyuna yansır.