7 Ekim 2011 Cuma

Demirsporlu musun ? Allah Bağışlasın



Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Ünyespor hakkında bilgi toplarken ilginç bir detay gözüme takıldı.Kulübün resmi sitesinde , yönetici adı ve yaptıkları bağış miktarı açıklanmış.

Şöyle ki ;

''ADI SOYADI BAĞIŞ MİKTARI

M.ÇETİN SALMAN 40.000 TL
BURÇİN AKER 50.000 TL
ŞÜKRÜ GÜNAÇ 50.000 TL
ATA AKAR 50.000 TL
ALİ BAYRAKTAR 50.000 TL
MURAT YİĞİT 50.000 TL
FAHRİ ATEŞ 100.000 TL
AHMET ARSLAN 30.000 TL
ALİ İHSAN ERUZUN10.000 TL
AHMET ÇAKMAK 20.000 TL
HAYDAR SEZEN 70.000 TL
HÜSEYİN UZUN 30.000 TL
HASAN KAYMAK 30.000 TL
BÜLENT DELİCAN 20.000 TL
ORHAN ALTUN 60.000 TL
AHMET KARAGÖZ 50.000 TL
AHMET ERDEM 30.000 TL
KEMAL YANKUNCU 30.000 TL
AHMET ARPACIOĞLU21.000 TL

TOPLAM 791.000 TL



Ordu'nun 76.000 nüfuslu bu ilçesinin takımının yöneticileri aralarında 791.000 TL'lik bağış toplayıp kulübe aktarmışlar.
Aklıma direk rahmetli Başkanımız Bekir Çınar döneminde yapılan yardım gecesinde 2.5 milyon nüfuslu , sözde Koca şehir Adana'dan topladığımız 58.000 TL geldi.
Küçük Samet'in kumbarası geldi.
Sahipsizliğimiz geldi.
100 lira alacağı bulunan adamların (yönetici) bile kulübe temlik koydurması geldi.

Ayrıca bu takımın resmi sitesine göz atanlar , alınan kombine miktarı ve ödenen rakamıda ''Şeffaf'' bir şekilde görebilmektedir.


İlçe takımlarından , köy takımlarından ve onların bakımsız patates tarlası biçimindeki futbol sahalarından bıktık diyoruzda , onların yaptığı şu işlerin sanırım %1'ini bile yapamıyoruz.
Gelin önce hep birlikte bunları aşalım , sonrası heralde gelir.En azından öyle ümit ediyorum.

Ya da boşver çalan çalsın , yiyen yesinde ; Sen, 'sahipsizliğin içinden' saldır Demirspor !

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba
Ben adanasporluyum.. fakat adana sevdalısıyım. Şunu kabul etmek lazım, Taraftar olarak demirspor bizden çok çok üstün. Fakat yönetilme tarzı olarak da Adanaspor çok çok üstün. Bayram akgül iyi bir lider. Adana için uğraşıyor. Bence iki takım birleşmelidir. Eğer iki takımımız birleşirse Bayram akgül bu takımı süper ligde şampiyonluğa oynatır.
Bayram akgül de çok dost sohbetlerinde bu teoriyi savunmuştur. Bence bunu tartışmak lazım. Adana da bir bayram akgül daha yok malesef.

Adsız dedi ki...

adanada işler yılardır karışık.açıkça söylüyorumki bu iş beledıye desteklı gıtmeye başladıgından bu yana demır spor, seyırcısı kullanılmıştır. gelen kurnaz yönetıcıler,ya kendılerıne çalıştılar ya kendılerıne. demırsporu bır arpa boyu götürmedıler. ya sız utanmıyormusunuzki, kımı yönetıcı bır tane eser bırakmadan yıllaerdır beledıye başkanı seçıldı, bızlerın oylarını aldı..kımı tanınmak ıcın basamak ıcın kullandı. kımıde faıze para verır gıbı sevgı sözcüklerıne gızlenerek rant elde etti. kımı ıflasa kadar gelmişt,iki, kurtulmayı demırsporda bulmaya çalıştı olmadı. basın desen tammaına yakın yıllardır burdalar. ne vermişler..ceplerınden demırspor ıcın bır tane bıletmı almışlar..süreklı güç nerdeyse o gucun gölgesınde kalarak çekırdek çıgnemışler, sorun çıkıncada mahkeme olmuşlar..bu basıncılarmı demırspora fayda saglayacaklar..anlayacagınız tek masum kalan seyırcılerdı, uzgunumkı kurnaz yönetıcıler onlarıda paraya işe ranta alıştırdılar..gundem degıştırerek ale vereye onlarıda ortak ettıler..demırspordan başarı olarak bır cacık olmaz.. renklerde ekmek parası ıle bılet alan gerçek seyırcılerde kalsın..

MiTo1940 dedi ki...

Merhaba Adanaspor'lu kardeşim.
Bayram AKGÜL'ün iyi bir lider olduğu konusunda düşüncelerimiz aynı değil... İyi bir Lider den daha öte, iyi bir kurnaz bence daha anlamlı olur. Zeki bir insan olduğu ortada. Ancak bu zekiliği doğru yönde, doğru mantelita kullansa bence Adana spor'u şaha kalkar.
Birleşme konusuna gelirse, GELMEYELİM !

Adsız dedi ki...

sayın Mito1940

Bence duygusal düşünüyorsun. Ben bir Adanasporlu ve adanalı olarak, demirsporun düştüğü bu duruma çok üzülüyorum. Demirsporun köy takımlarına yenilmesi, bütün adana için utanç kaynağı.

Görülen şu ki. Demirspor iyi yönetilmiyor. Bu büyük taraftar kitlesine sahip camianın yeri burası değildir.
iki takımın birleşmesi adanaya süper lig şampiyonluğunu getirir.

Birleşmese ne olur.
adanaspor zaten süper lige bu sene çıkacak. demirspor yine çıkamayacak. Çünki demirsporu çıkaracak güçlü, akıllı, yetenekli bir lider yönetici yok.

Bence Demirspor camiası bayram akgülü yanına çekmelidir. demirsporun bundan başka çıkış yolu yoktur.

Adanaspor süper lige çıktığında ,birleşme olduğunda çok güçlü bir takım ortaya çıkar.

Sizler süper lig şampiyonluğunu adanada yaşamak istemezmisiniz.

Gelin birlik olalım. Gelin Bayram Akgül gibi bir liderden faydanalım. Bayram Akgül bu adana da tek takım olsa, bütün gücü ve dinamikleri arkasına alır. Bu da şampiyonluk getirir.

MiTo1940 dedi ki...

Değerli kardeşim. Biz "DUYGUSAL DÜŞÜNÜYORUZ !" bizim düşünce yapımızda Demirspor'dan başka bir tür düşünce yok ve olamaz. Bayram AKGÜL konusunda daha detaylı bilgi verirdim ancak bunun yeri ve zamanı gelince herşey konuşulur zaten. Siz süperlig'e çıkabilirsiniz. Bu bizim açımızdan herhangi bir engel teşkil etmez. Demirspor'un düştüğü bu durum Adana için utanç verici olarak düşünüyorsan. Adana'nın utanmaması için önce Adana'nın değerlerine sahip çıkmasını sağlayan ve bu şekilde hareket edin. Siz Adanaspor olarak kalın, biz ise Adana Demirspor. Siz başarı üstüne başarı ekleyin şampiyon olun; biz onur üzerine gurur ekleyip Demirsporlu kalmaya devam edelim !