20 Şubat 2011 Pazar

İstikamet Adapazarı

Bugün(20.02.2011) oynadığımız,takımımız yeni hocamızla çıktığı ilk maçta Kocaelispor'a karşı 2-0'lık bir galibiyet aldı.Kendilerini aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz.
Kilometrelerce yol yapan Kocaelisporlu dostlarımıza tebrik ediyor ve açtıkları pankartlar için teşekkür ediyoruz.Dostluğun kazandığı aşikardır.
Bilindiği üzere genelde kulüpler yeni hoca gazıyla,çıktıkları ilk maçtan galip ayrılıyorlar.Alınan 3 puanı anlamlı kılmak için 23.02.2011 çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçından mutlak galibiyetle dönmemiz gerekiyor.Bunu başarabilmemizin tek şartı organize,akıcı bir oyunla beraber kişisel çabada gerektiriyor çünkü karşımızdaki takım ligin en formda ekiplerinden biri hatta en formda ekibi diyebiliriz.
Maçın oldukça zor geçeceğini ve deplasman karnemizin çok kötü olduğunu,galip gelme ihtimalimizin az olduğunun farkındayız ama galip gelebileceğimize inanıyoruz.İnanırsanız başarırsınız.

23.02.2011
İstikamet Adapazarı.
Bizim İçin Çocuklar !

1 yorum:

kutsal deli dedi ki...

Herkese hakim olabilmenin imkansızlığını tahmin edebilirsiniz. Adana'da biz de yaşamıştık. Bunu göz önünde bulundurarak yapacağınız organizasyonda tren fikriniz varsa bunu gizli tutun.

Adapazarı'ndan selamlar.
Hoş geleceksiniz.