4 Şubat 2011 Cuma

3 Puan 3 Gol..

Maç kadrosu elime ulaştığında ve maça başladığımızda tek forvetle başlama fikri rakip her ne kadar rakip Elazığspor olsada cazip değildi ve neticede öyle oldu, Ertan belkide bu sezonun en sönük futbolunu oynadı.Bir serbest vuruş ve bir kornerden yani 2 duran toptan bulduğumuz goller olmasaydı bizim ve Ertan için maç zor geçecebilirdi...Maça gelecek olursak takımın ilk yarıdaki dizilişi 4-1-4-1 görünümündeydi İlhan-Ali Kemal-Osman üçlüsünden sadece İlhan ön libero olarak sahadaydı ve görevini eksiksiz yerine getirdi aslında bugün takımda herkes çok iyiydi ve elinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeydi. Elazığspor'unda gününde olmayışı ve çok fazla gereksiz yan top yapması işimizi kolaylaştırdı.
İlk yarıda bulduğumuz 2 gol her ne kadar Elazığ takımının direncini kırsada , 2.yarıda özellikle 60-75.dk'ları arasında kalemize çok fazla geldiler , bir toplarıda üst direğimizde patladı.
Bu dakikalardan sonra ; Ertan / Onur , Metin / Koray değişikliğiyle ortasaha - forvet hattının direnci arttı ve akabinde Efecan'ın başlattığı kontratakla Koray'ın ayağından 3.golü bulduk böylece 3 puanı 3 golle almanın mutluluğunu yaşadık.
Fakat bugün galibiyetin haricinde Metin Tuğlu'ya ayrı bir parantez açmak gerekir.Golüde , asistide gerçekten çok şıktı ve oyunun bugün en isteklisiydi , gününde olduğu zaman neler yapabileceğini ve ne denli kaliteli bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi.
Murat Akça'dan bahsetmeye gerek olduğunu düşünmüyorum , gerçekten çok çok iyi ve yaşından büyük olgunlukta işler yaparak takımdaki abilerine güven veriyor.Golünüde atarak kendine güveni eminim bir kat daha atmıştır.
Efecan koşuyor mücadele ediyor fakat ayağında topu çok fazla tuttuğu için çabuk kaybediyor.

Gereksiz kart görme sorununuda bir anca önce çözmemiz gerekiyor aksi halde yine istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Takımdaki kart görenlerin neredeyse hepsi itirazdan gördü , bu basit bir sorun olarak görünsede sezon bazında baktığımızda ciddi sorunları beraberinde getiriyor , buna en basit örnek Burhan Coşkun.En önemli maçlarda Burhan'dan maalesef faydalanamıyoruz.
Ve TARAFTAR , 12. adam , itici güç ...Adını siz koyun ; Hafta içi , Hafta sonu farketmiyor bu takım taraftarı için takımın yeri , konumu , durumu'da hiç ama hiç önemli değil yeterki 11 Mavi Lacivert forma sahaya çıksın başka hiç bir şeyin önemi yok.

Son olarak bu takım , kim ne derse desin iyi yoldadır sadece biraz daha sabır.

Hiç yorum yok: