17 Şubat 2011 Perşembe

Adana Demirsporlular Derneği Kadın Kollarından Onurlu Bir Kampanya


Adana Demirsporlular Derneği Kadın Kolları , yardıma muhtaç ve yoksul aileler ile onların çocukları için bir kampanya başlattılar.Ayrıca ADS TV ile ilgili duydukları hassasiyeti de belirtmekten kaçınmamışlar. Dernek üyeleri tarafından yapılan açıklama şu şekilde ;

"Adana Demirsporlular Derneği Kadın Kolları faaliyetleri kapsamında Adana Demirspor taraftarının, Adana Halkının Sosyal ve Kültürel olgular üzerinde etkisini, yardım severliği ile ihtiyacı olana her daim el uzatmışlığını bir kez daha göstermek ve Çukurova insanının deyim yerindeyse o ‘’YUFKA YÜREĞİNİ’’ bir kez daha harekete geçirmek adına 14 Şubat 2011-14 Mart 2011 tarihleri arasında Yardım Kampanyası başlatma karırı aldıklarını duyurmuştur..

ADSDER. Kadın Kolları adına konuşan Başkan Şenay AKDOĞAN, yaptığımız araştırmalar ve görüşmelerimiz sonucunda üzülerek belirtmeliyiz ki Güzel Adana’mızda sizlerinde bildiği üzere işsizlik ve dar gelirli ailelerin yanında, yoksulluk sınırında olan birçok vatandaşımız bulunmaktadır. Öyle ki sırtına giyecek bir ceketi, ayağına giyecek bir ayakkabısı, okuluna defter kitabını götürecek çantası dahi olmayan vatandaşlarımızla ve çocuklarımızla sıklıkla karşılaşmaktayız.

Bugün burada toplanmamızın sebebi, dar gelirli ve yoksulluk sınırında olan Vatandaşlarımıza daha önce de belirttiğimiz gibi Çukurova Halkının o Yufka Yüreğini bir kez daha göstermek ve yardım elimizi uzatmaktır. Başlatacağımız Yardım Kampanyası kapsamında herkesin imkânları doğrultusunda ‘’Evinde kullanmadığı Kıyafet ve çeşitli eşyaları’’ ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına ADSDER. Binasında yardımları teslim alıp, kıyafetleri temizlettikten sonra mahalle muhtarlıkları vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Adanalı hemşerilerimizden Kampanyamıza gereken iyiliği göstermelerini ve yardıma muhtaç olanın bir Çukurovalı ve İnsan olduğunu unutmamalarını rica ediyoruz.

Son günlerde basınımızda sıkca yer alan ADSTV konusu bizimde kafalarımızda soru işaretleri oluşturmuştur. Sonuç olarak ‘’ADSTV yönetimi, Adana Demirspor YÖNETİMİNDE olmalıdır.’’ Diye düşünüyoruz.

Yardım Toplama Yeri: Kurtuluş Mah. 64022 Sk. No:12 Çilem Apt. Kat:1 D:8 Seyhan / ADANA ( Pandora Sokağı )

Telefon: 0.322.457 58 00"

Kaynak: www.adanademirsporlular.com.tr

Hiç yorum yok: