27 Şubat 2011 Pazar

Gözün aydın ADANA !




Adana merkezli yayın yapacak olan Adana Koza TV’nin 1 Şubat’tan itibaren başlayan test yayını devam ediyor. Adana’nın uydudan yayın yapan ilk televizyonu olma özelliği taşıyan Adana Koza TV Adana’nın Dünya’ya açılan penceresi oldu.

Adana Koza TV Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz bir iş adamı olarak Adana’da yatırımları olduğunu bu kentte kazanıp bu kente yatırım yaptıklarını söyledi. Yılmaz ‘Güzel Adana’mızın uyduda yayın yapan televizyonunun olmaması her Adanalı gibi beni de üzüyordu. Başka kentlerin televizyonlarını izlerken Türkiye’nin en büyük illerinin başında gelen Adana’nın Türkiye’ye ve Dünya’ya yayın yapan bir televizyonunun olmaması büyük eksiklikti. İşte bu eksikliği gidermek için bu adımı attık. Adana’da yatırımları olan bir iş adamı olarak Adana’ya bir nevi vefa borcumuz olarak gördük. Adana Koza TV ile Adana’nın, Adanalı’nın sesi Torosları aşıp tüm Dünya’ya ulaşacak’ dedi.

Şu anda test yayınına 11862 yatay(H) Sembol oranı 27500 frekansında devam eden Adana Koza TV’nin Adanalı’nın televizyonu olduğunu söyleyen Yılmaz ‘Daha ilk günden logoyu yayına koymamızdan itibaren Dünya’nın her köşesinden Adanalılardan teşekkür telefonları almaya başladık. Adanalılar Sosyal paylaşım sitelerinden televizyonumuzun frekanslarını paylaşmaya başladı. Adanalı ilk günden televizyonuna sahip çıktı. İnşaallah onların bu sevgisine bu desteğine layık olmaya çalışacağız’ dedi.

Kaynak : adanakulis.com

Hiç yorum yok: