6 Şubat 2011 Pazar

ADS TV...



Adı bile heycanlandırıyor değil mi ?
Adana'lı televizyoncu , Akdeniz TV ve Evsen Medya Grup'un sahibi Yüksel Evsen'in üstlenmesiyle böyle bir proje yakında Tüm Demirspor'luların karşısında olacak gibi görünüyor.Her iki taraftanda sözler alındı. İşte ahaport.com'un basın açıklaması ;

Türkiye’de 3 büyüklerin dışında ilk kez bir Anadolu takımı, taraftar TV’yi hayata geçiriyor. Bursaspor TV’nin henüz yayına başlamadığı düşünülürse, Şubat ayı içinde yayına başlayacak olan ADS TV Türkiye’de bir ilk olacak.



Etkili taraftar topluluğu ile Türkiye’nin ender takımlarından biri olan Adana Demirspor, 3 büyüklerin dışında ilk kez taraftar TV’ye sahip olan Anadolu takımı olacak.
Bir dönem süper ligde olan ve büyük takımların korkulu rüyası haline gelen Adanademirspor, şimdilerde ikinci ligde olsa da taraftarının ona olan ilgisi hiç bitmedi.
Ateşli taraftar topluluğu ile deplasman maçlarını dahi 10 bin kişiye oynayan Adana Demirspor bir ilki daha hayata geçiriyor.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ile Evsen Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen’in birlikte ortaya ktoydukları proje ile ADS TV Şubat ayı içinde yayına başlıyor.

Şubat ayı içinde yayına başlayacak olan ADS TV’de canlı yayınlar, nostalji maçlar, efsane oyuncular, yeni transferler, mevcut kadronun tanıtımı, amatör sporlar, futbol dışındaki spor oyunları ve altyapıya ilişkin programlar olacak.

Bir dönem Adana Demirspor’da futbol hayatını sürdüren ünlü isimlerin ve ünlü yorumcuların da konuk olacağı ADS TV, Şubat ayı içinde yayına başlayacak. ADS TV Evsen Medya Grup’un Akdeniz TV’den sonra ikinci televizyon projesi olacak

2 yorum:

lepermessiah dedi ki...

Ayranı yok içmeye atla gider ... :)
Hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

o İŞ OLMAAAZZZZ....ADS TV ANCAK DEMİRSPOR ÇATISI ALTINDA KURULMALI. YANİ KLÜBÜN MALI OLMALI...