20 Mart 2013 Çarşamba

Şimşekler Grubu: Bu son uyarıdır !

SORUN DA SİZSİNİZ,ARMAYI KÜÇÜK DÜŞÜRENDE İSTİFA EDİN!!!



Önder Serin dün yaptığı açıklamada “ Sorun bizsek istifa ederiz olur biter ” demiş. Sorun da sizsiniz, şanlı armamızı küçük düşüren de. Bu size son uyarıdır; İSTİFA EDİN ve Adana Demirspor’umuzun her yönden çok iyi yerlere gelmesinin önündeki engel olmayı bırakın…

Son 10 yıl içerisinde Adana Demirspor Taraftarı çok büyüdü, Türkiye’de saygı duyulan bir kitle haline geldi. Ama aynı zamanda bu taraftar yıllar geçtikçe olgunlaştı, bilinçlendi. Dolayısıyla Temmuz ayında yapılan kongreden beri söylediğiniz klasik yalanlar ve yaptığınız düzmece açıklamalar hiçbir Demirsporluyu etkilemiyor. O yüzden Demirspor Taraftarının daha fazla enayi yerine koymayı bırakın ve kulübü terk edin… Göreve geldikleri gün yaptıkları açıklamalarla yalanlar zinciri başlamıştı ama konuştukça batıyorlardı.

O açıklamalarda; şeffaf olacaklarını, her ay hesapları paylaşacaklarını, Demirspor’umuzu UEFA kriterlerinde bir kulüp kimliğine kavuşturacaklarını , alt yapıya önem vereceklerini , 2 trilyon hibe edeceklerini ve Adana Demirsporluluk duruşundan ödün vermeyeceklerini söylediler . Ve tüm Demirsporluların beklediği gibi her söylenen yalan oldu.

ŞEFFAFLIK dediler; ptt 1.ligten kulüp kasasına ne girdi, reklam , iddaa , kombine ,seyirci hasılatı, Spor Toto gelirleri ne kadar, yönetim ne harcadı ne kadarına temlik koydu, temlik koyulan paradan hiç alındı mı , belediyeden kaç lira geldi hiç birisini bilmiyoruz, niye aylardır basına bu konular bilgi olarak verilmiyor, NEYİ SAKLIYORSUNUZ ANLATIN…

UEFA kriterleri dediler; UEFA’nın şu an en çok üstünde durduğu konu futbolculara yapılan ödemeler. Bizim futbolcularımız ilk yarı para almadıkları için 3 gün idmana çıkmadı ve tüm ulusal medyaya yansıdı. Zaten bu rezilliklere geçen sene de şahit olmuştuk .

2 TRİLYON HİBE edeceğiz dediler; 14 Şubat 2013’te Önder Serin şu açıklamayı yaptı:” Bulduğumuz reklam paraları ve buna benzer gelirler oldu, bu yaklaşık 2 trilyon bir para, bu gelirin hepsini kulüp hesabına aktaracağız yani HİBE edeceğiz. Reklam ve diğer gelirlerin adı ne zamandan beri hibe oldu. İyi o zaman Mustafa Tuncel çıksın dolmuşçulardan 5-6 trilyon topladık hibe yapacağız desin , bir diğeri çıksın 1 trilyonluk kombine sattık hibe edeceğiz desin , vallaha güzel tezgah . Siz cebinizden kaç lira harcadınız ve bunun ne kadarını kulübe HİBE edeceksiniz bunu açıklayın bize, masal anlatmayı bırakın. Bu gelirler elbette kulüp kasasına girecek, cebinize girecek hali yok…

ADANA DEMİRSPORLULUK DURUŞU dediler; yaz aylarında kampta yaşananlardan Güvenç Kurtar’ın istifasına, taraftarı küçümsemekten bu günlere kadar Adana Demirspor’umuzu sürekli küçük düşürdüler. En son o kadar ileri gittiler ki Ali Utku’muzun vefat ettiği 2. Gün ve uğurlandığı maçın akşamında baloda dansöz oynatmaya kadar gittiler. Ramazan Çimen çıktı bu konuyla ilgili açıklamasında şunu söyledi;” Ölüm olur ama hayat devam eder “ . Demek maneviyatımıza bağlılık kendileri için bu kadar basit . Demek ölüm olsa da dansöz oynatmak normal. Halbuki ölüm olmadığı halde bir kaza yaşandığı için Şampiyonluk konvoyuna katılmayan bu taraftarla duygu ve düşüncelerinin kesişmemesine hiç şaşırmadık. Bizler Orhan Abimizin vefatında da , Bekir Başkanımızı kaybettiğimizde de , Gizemin vefatında da , Ali Utkumuzu kaybettiğimizde de aynı ortak duygularla hareket ettik. Çünkü Adana Demirspor taraftarı Adana Demirsporluluk duruşunu gerçekten taşır ve o duruş için mücadele eder. Kongrede laf olsun diye söyleyenlerle aynı yaşamaz o duruşu . Çünkü o duruş bu taraftarının kutsalıdır , vazgeçilmezidir.

Gelelim dünkü açıklamadaki seyirci baskısı konusuna; Önder Serin ! bu takım 5 te 5 yaptığında maçlarını başka bir stat da mı oynadı. Urfa maçında son 10 dakika tepki var dedin, 80 dakika tepki yokken ne yaptı takım. Bolu , Kayseri Erciyes mağlubiyetlerinde seyirci tepkisi mi vardı, 90 dakika destek verildi niye sonuç değişmedi. Manisa mağlubiyetinde taraftar mı vardı, takım sahada yürüdü. Takım galip geldiğinde bu taraftarı övüp , takım kötü gittiğinde taraftar baskısı deme. Bu taraftar enayi değil. Taraftar baskısı gibi bir yalanın arkasına sığınacağına bu takımdaki futbolcuların ödemeleri ne alemde , alacakları ne kadar, kafaları rahat mı ondan bahset. Erman Özgür Adanaspor maçından önce niye ” bir futbolcunun sırtına sahadakinden daha fazla yük binmemeli “ açıklamasını yapıyor, neleri kastediyor bunu anlat taraftara. 6 haftadır kötü gidişatın , takımın sahada savaşmamasının sorumlusu olan yönetim bu durumun neresinde bunlardan bahset Önder Serin . Dünkü açıklamadaki gibi sakın hedefimiz sezon başında kümede kalmaktı deme, hedefiniz kümede kalmaksa niye göreve geldiniz. Yüzbinler sizi istemiyordu, kimse sana ve Mehmet Gökoğlu’na zorla aday olun demedi , o zaman niye güçlü bir yönetim önünü kesip adayız dediniz. Şampiyonluk hedefiyle kongreye gelen bir yönetimin önünü türlü tezgahlarla kesip sonra da hedefimiz kümede kalmaktı diyemezsiniz. Bunu hiçbir Demirsporlu kabul etmez. Madem maddi gücünüz yoktu, madem ödemeler konusunda kulüp rezil olacaktı , madem şampiyonluğa oynatamayacaktınız öyleyse 10 trilyon hibe ile gelen güçlü bir yönetimi önünü niye kestiniz, bunun nedenini bu taraftara açıklayın.

Balodan istediğiniz sonuç alınamadığı için Ramazan Çimen Adanalı zenginleri şikayet ediyor. Güvenilir olmayan bir yönetime kim yardım eder ki ? Hesapların belli olmadığı bir yönetime kim sahip çıkar? Adana Demirspor taraftarı niye size destek versin? Son 6 yılda sizi denedik de ne oldu, kulüp ne kazandı? UEFA kriterlerine sahip bir kimliğimiz mi var ? Geçen seneki şampiyonluğa yönetim inanmıyordu ama Ercan Albay Hocamız ve futbolcular sayesinde şampiyon olduk. O futbolcular sizler için ”Denizli’ye gelmesinler bu takımı şampiyon yapacağız” demedi mi???

Artık yönetim için Adana Demirspor Taraftarları ortak düşünceye sahip ; bu yönetimin başka amaçlarla o koltukta oturduğu ve oturduğu her gün Demirspor’a büyük zararlar verdiği düşüncesi… Kimi yönetici siyasi geleceği için Demirspor’umuzu basamak yapmak istiyor, kimi reklam için kullanıyor. Bütün Demirsporlular bunun farkında , işte o yüzden Urfa maçında 15 bin kişi İSTİFA diye bağırıyor. Kongre sürecinden bu yana yaşanan tüm olumsuzluklarda Mehmet Gökoğlu da en az Önder Serin kadar sorumludur. Hırslarına yenik düşmüş , Adana Demirspor’un bugünlerini düşünmemiştir.

ARTIK YETER!!! Denenmişleri tekrar denemekten bıktık, aynı rezillikleri yaşamaktan da. Adana Demirspor Taraftarı sizleri tekrar tekrar yönetimde görmek istemiyor , Kulübe zarar veriyorsunuz ve o makama yakışmıyorsunuz.

Artık Adana Demirspor kulübünün başına yeni ve güçlü yönetimler gelmesini istiyoruz. Futbolculara günü gününe parasını ödeyecek, bizi Türkiye’ye rezil etmeyecek , çevresi olan , kulübe kuvvetli bir lobi oluşturabilecek, kulübe kalıcı gelir kazandırabilecek, bizi gerçekten UEFA kriterlerine sahip bir kulübe dönüştürecek, süper ligde bir Bursa, bir Eskişehir, bir Gençlerbirliği gibi her açıdan güçlü bir kulüp yapacak bir yönetim istiyoruz.

CANIMIZDAN , KANIMIZDAN ,HAYATIMIZDAN ,GENÇLİĞİMİZDEN , İŞİMİZDEN DAHA ÇOK SEVDİĞİMİZ ADANA DEMİRSPOR’UMUZUN ÖNÜNÜ AÇIN , DAHA FAZLA ZARAR VERMEYİN.
BU SON UYARIDIR VE SON SÖZÜMÜZ BUDUR…

ŞİMŞEKLER GRUBU

Hiç yorum yok: