24 Nisan 2012 Salı

Bekliyoruz sizi...


3 yorum:

Anıl Kıral dedi ki...

Umutlar hiç tükenmesin..
Güzel günler görecek, eski kafa tribüncüler..

Adsız dedi ki...

onur biçer abı yazmış..bır bölümünde, adanada kımse takımın şu veya bu lıge çıkmasını ıstemıyor. herkes kurulan tezgahın devam etmesını sıtıyor...manasına getırerek yorum getırmiş..

bravo... meseleyı çözmüş onur abi..onur abı adanaya geldıklerınde zaman bulup bıraz caddelerde veya işyerlerıne ugrayabılseydı sokaktakı vatandaşın gerçek demırspolu halkının sesını daha ıyı duyabılecektı.

bınlerce demırsporlular küsmüşler maça gıtmıyorlar. süreklı başarısızlıkta bagıranlar ıse artık vıcdanlarda haps oldular.. onlarda başarısızlıgın bır parçası oldular.

bu nedenle hem onur abıme teşekkur edıyorum, dıger taraftandanda bu takım kapansa bıle çakallara tefeceılere iş beklentılerı olanlar olmasına ragmen, kapansın dıyorum, küllerınden yenıden dogar.

gerçek demırspor taraftraları...

bızım ıcın 1 lıra bıle olsa rızkından para verıp katkı koyanlar kutsaldır...

Adsız dedi ki...

yan tarafta bır yazınız var. yönetımden beklentılerınız.....

bu dılek veya temennı bıle işin ne kadar güvensız bır ortamda oldugunu gösterıyor. sızlerden farklı asla düşünmüyoruz.....

lakın bazen yorumları kesıyorsunuz sızlere yakışmıyor.

sadece güvenılecek masum ads taraftarı kalmışken, ben burdan sızın vesılenız ıle onları bır kez daha uyarmak ıstıyorum..

adı sanı ne olursa olsun, dernegı fılan kım olursa olsun, lütfen ads üzerınden prım yapmak ısteyenlere, maddı manevi beklentılere gırmek ısteyenlere, tüm ads li kardeşlerımızı bölüp onlar üzerınden kamuoyu oluşturmaya çalışanlara lütfen musade etmeyınız..

lütfen deger ve önemınızın farkında olunuz. demırsporumuzu kullanmak ısteyenler belkıde içinizdede olabılır, lütfen bunada dıkkat edınız.

gelen yönetımlerın ads mıze hıç bır şey vermedıklerı borçlardan temlıklerden zaten bellıdır. başka örnege gerek yok.o zaman cıngöz yönetıcılerın ha bırde cıngöz basıncıların tuzaklarına düşmeyelım.

demek ıstedıgım budur.... tertemız kalmış bır seyırcılerımız var lütfen el bırlıgı ıle ollaım, kırletmelerıne kırlı emellerıne alet edılmeyelım, ettırmeyelım....