5 Nisan 2012 Perşembe

U18 | Altay 1-1 Adana Demirspor'umuz

U18 Takımımız Altay ile berabere kaldı. Maçı takip edip, bizlere maç hakkında bilgi veren Alican GÜVENÇ'e teşekkür ediyoruz. Kendi anlatımını aktarıyorum.

İlk yarıda Altay'ın 2 tane mutlak gol pozisyonunu kalecimiz Mustafa çıkardı. Demirspor'un ilk yarıda pozisyonu yok denecek kadar azdı. Türker sakatlanıp oyundan çıktı ve ilk yarıda bu şekilde sonu erdi.
İkinci yarıda Teknik Direktör İbrahim ÇOLAK; koşmayan, etkisiz oynayan oyuncuları saha dışına aldı. 
Altay'ın 8 numaralı oyuncusu sahanın yıldızıydı. Zaten A Takım kadrosunda da kendine yer buluyormuş. Bu futbolcu sakatlanıp oyundan çıkınca, Demirspor daha iyi hücum yapmaya başladı. Kanatlardan bir hayli hücum ettik. Altay'ın orta sahası 2.Ligde oynayabilecek kapasitede olduğunu atlamayalım. Forvet hattında oynayan 11 numaralı Hüsamettin biraz daha becerikli olsa, mağlup olabilirdik. *Normalde takımın forveti Aytaç isimli futbolcuymuş, A Takıma alınıp, oradan da 500 Bin TL lik bir ücretle Trabzonspor'a transfer olmuş. 
2 Yarı karşılıklı ataklarla geçerken, Demirsporun pozisyon üstünlüğü vardı. Ancak golü bulan Altay oldu. Son dakikalarda Altay'ın 11 Numaralı futbolcusu Hüsamettin 2.sarı karttan oyundan atıldı. Oyundan çıkarken ağlayan Hüsamettin'e yanımda bulunan Altay'lı arkadaşlar "Keşke her altaylı senin gibi olsa" diyerek destek verdiler. Yine son dakikalarda, Adana Demirspor'un direkten dönen ve çizgiden çıkarılan topu oldu. Maç 1-1 lik skorla bitti.
Bizim kalecimiz, Altay'ın ise ortasahası maçın yıldızıydı.
Maç içerisinde en ufak bir sürtüşme olmadı. Çekişmeli ve zevkli bir halde oynandı. Sıkılmadan heyecanla izledik. 
Altay'lı taraftarlar İbrahim ÇOLAK'ı çok sevdiler. Samimiyetine ve içtenliğine hayran kaldılar. 




Hiç yorum yok: