1 Nisan 2012 Pazar

Sizden büyük "Allah" var.



Beypazarı Şekerspor 2-1 Adana Demirspor


Yine bir mağlubiyet ve yine küçük Demirspor yaratılma çalışmalarının sonucu.  Mağlup olan futbolcu mu, yoksa biz mi?
Futbolcular sahada gezerken, Teknik Ekibimiz ne yaptı? Her işe karışan büyük yönetimimiz ne yaptı ? Peki ya biz, biz ne yaptık?

Geçen hafta yaptığımız açıklamada bu kulüpte kimleri istemediğimizi, neden istemediğimizi açık yüreklilikle dile getirmiştik. Fakat açıklamamız bazı kişileri rahatsız etmiş olacak ki; kendini bu kulübün sahte kurtarıcıları olarak görenler tarafından ince mesajlar verildi. "Korkaklıkta ar, ilerlemekte şeref var." düşüncesi ile yola koyulan bizlerin; sizlerden korkacak zamanı bulunmamaktadır. Bloğumuzda yazılan yazıların, biz istemediğimiz sürece kaldırılmayacağını bir kez daha yineleyelim.

"Bizler, Şimşekler Grubu Fertleriyiz."


Kongre öncesi ve sonrası bazı sosyal paylaşım sitelerinde "Şimşekler Grubu" nu hedef alan yorumlar, açıklamalar vardı. Adana Demirspor'un mevcut yönetimine neden sessiz kalındığı hakkında eleştriler vardı. Bu eleştirilerin ne kadar sorumsuzca ve cahilce yapıldığını düşünüyor ve bu yorumları yazanların ellerini vicdanlarına götürmesini temenni ediyorum. "Şimşekler Grubu" hiç bir zaman, hiçbir ortamda Adana Demirspor'un geleceğini düşünmemezlik etmemiştir ve bu şekilde hareket etmiştir. Şimşekler Grubu eğer isteseydi Aytaç DURAK'ın, Adana da padişah ilan edildiği zamanlarda, çok güzel vezirlik yapardı. Ancak; Şimşekler Grubu, böyle onursuzca bir davranışa yakışmayacak büyüklüktedir.

Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak; bizlerde Şimşekler Grubu'nun birer ferdleriyiz ve bu şekilde hareket ediyoruz. Şimşekler Grubu; bu kulübün geleceği ve var olarak kalabilmesi için hareket etmektedir. Tüm taraftarlarımızda bu şekilde hareket etmeleri gerekmektedir.

Saygılar !

Hiç yorum yok: