18 Nisan 2012 Çarşamba

Sarıyerspor 1-0 Adana Demirspor'umuzun futbolcuları

Haberi direk sporcukurova.com'dan aldım. Bizim diyeceklerimiz bunlar ! 

Adana Demirspor Sarıyer karşısında kötü oynayıp boynu bükük bir şekilde sahadan ayrıldı. Daha da açık belirtmek gerekirse Sarıyerli futbolcuların isteği, kazanma arzusu Demirsporlu futbolcusunda olmayınca yine yenilgi kaçınılmaz oldu. Sarıyer maçında yani Yusuf Ziya Önüş Stadı’nda yine bildik görüntüler vardı. Takım kaybetse de yine Demirspor tribünde kazandı. 


İstanbul’dan, Ankara’dan, Adana’dan gelen 100′ü geçkin Demirsporsever, maçın başından sonuna kadar takıma müthiş destek verdiler. 88. Dakikada gelen Sarıyer’in golüne rağmen futbolculara “maçın bırakmayın” tezahüratında bulunan Demirsporseverler, o desteğin karşılığını ne yazık ki, yenilgi olarak aldılar. Ve tablo her zaman olduğu gibi Demirspor yine tribünde kazandı şeklindeydi. 


Sarıyerli taraftarların tüm tahrik edici çabalarına rağmen oralı bile olmayan Demirspor tribünleri hem armayı hem de formayı desteklemeye ve odaklanmaya gayret gösterdiler. Futbolcuların sürekli basit hatalar yapması devamında ise hatalı bir şekilde gol yenmesine rağmen o desteği arkalarında buldular. Her deplasman olduğu gibi yine Sarıyer tribünlerinde de Demirspor taraftarları için, “helal olsun bu insanlara” ifadeleri de dile getirildi. Ancak, Demirspor futbolcusu için aynı ifadeler ne yazık ki yoktu.

Hiç yorum yok: