18 Nisan 2012 Çarşamba

Düşünmek özgürlüktür. Ama...

Öncelikle bu bloğu takip eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Bu bloğun açılma sebebi; Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nın düşüncelerini, etkinliklerini bir arşiv şeklinde saklamak ve İstanbul'da bir Adana Demirsporluluk ruhu oluşturmaya yardımcı olmaktı.

Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nın bloğu olan bu blogda düşünce yapısı olarak Şimşekler Grubu'ndan zaman zaman ayrılsak dahi; bizlerinde sürekli Şimşekler Grubu'nun bir bireyi olduğumuzu belirttik ve Şimşekler Grubu'nun yolu yolumuzdur dedik.

Buraya yazı yazan arkadaşlarımızın düşüncesine başka hiçbir arkadaşımız karışmadı, müdahale etmedi, yazma demedi. Zaman zaman alıntı yaptık, kaynak belirttik. Kaynak belirtmeyi unuttuklarımızdan özür diledik. Eleştirde aldık, tebrikte...

Yazdığımız yazılara ait gelen yorumlarda "Düşünmek özgürlüktür." ilkesini uyguladık. Fakat; gelen yorumların bizim aile yapımıza zarar vermeye başladığını gördük. Yapılan yorumların belli bir ideolojiye bağlı kalarak yapıldığını, belli bir düşünceye yoğunlaşmış olarak yapıldığını ve bizleri rencide ettiğini hissettik ve bu yüzden geriye dönük birçok yorumu silme kararı aldık. 

Bundan sonraki gelen yorumları daha dikkatli inceleyerek yayınlayacağız. Umarım bizleri anlarsınız !

Şimşekler Grubu; bu memleketin kazanmak için yola çıkan insanlarının manifestosu olmuştur ve olmaya da devam ediyor...

Biz alın terimizle sevdik, haramı bilmeyiz !

Hiç yorum yok: