27 Nisan 2012 Cuma

3.Yılımız !

Değerli Adana Demirspor İstanbul Tayfası mensupları ve bizleri düşünceleriyle yalnız bırakmayan gerçek Adana Demirsporlular !

Memleket hasretini en derin yaşayanlardanız. Biz bu memleketin Demirpor yakasından olupta; bu memleketi Fofo ruhu gibi savunanlardanız. Gülmesi biz, ağlaması biz. Sevdası, kavgası, yarını biz olan memleket sevdalılarıyız...
Hiçbir gücün bir araya getiremediği insanları; Adana Demirspor bir araya getiriyor. Getirmekle de kalmıyor; kardeşten öte ediyor. 
Bu bağlamda; Adana Demirspor'un bu büyüklüğü önünde saygıyla eğilen bizlerin 3.Yılımızda da tek isteğimiz, tek dileğimiz, Adana Demirspor'umuzun layık olduğu yerlere getirilmesi ve hasret türküleri söyleyen bu dillerin, gözlerden akan sevinç gözyaşlarına karışmasıdır.

Hasretimiz; memleketten 900 Kilometre uzaklıkta oluşumuzdan değildir. Hasretimiz; uzun yıllar önce ayrıldığımız heyecanadır. 
Bizleri o heyecan ile tekrar buluşturmak; aramızda duran 900 Kilometreyi ışık hızı ile aşmaktır. 

Son olarak;
Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nın her bireyine tek tek teşekkür ederim. Allah ayağımıza taş değdirmesin.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle tebrık ederım. allah daha nıce saglıklı mutlu huzurlu, tüm istanbul tayfası kurucu ve mensuplarına güzel yıllar diliyorum.

bılıyorumkı, bu temennılerımızın yanıbaşına başarılarımızı koyamıyoruz. bu denlı sevdalı bır topluluga, huzuru, sevıncıi, güzel idare edılmeyı veremıyoruz.

saygınlık ve güzellık asla parada degıldır. güzel ve adil bir düzen de herkesı mutlu eder. ads mızın tonlarca parası olmasada güzel idare edılmesi hepımızın tek dılegıdır.

sivil toplum örgütlerının önü kesıldıgı, sendıkaların artık işverene teslım oldugu, toplumsal duyarsızlıgın sürdüğü bu ortamda, sizler bir kamuoyu görevı yapmaktasınız. kolay iş degıldır.

bu ortamda, bılgı kaynaklarınızın saglam olmasını dılıyorum. araştırıcılık yanınızın daha etkın kullanılmasını dılıyorum.azınlıgın degıl, çogunlugun sesı olmanızı dılıyorum. . ads ıcın daha geniş pencerelerden bakmanızı, asla ön yargılı bakmamanızı dılıyorum.

günü kurtarmak adına değil, onun bunun adamı degıl ads nın adamı olmanızı dılıyorum. yönetımlerın gelıp geçici oldugunu, onların vereceklerı eserlerle anılması gerektıgını göz ardı etmemenızı dılıyorum.

kırk defa ölçüp, bır defa biçmenizi dılıyorum. bu renklere bu armaya kattıgınız degerleri devam ettırmenızı dılıyorum.....

nıce seneler...kutlu olsun hepınıze.... ben kımmıyım ?

sızı seven biri....

ErnesTo1940 dedi ki...

İstanbul'da şampiyonluğu ilan edip boğazda bunu kutlayacağınız/mız günler dileğiyle, 3. yılınız kutlu olsun,nice birliktelik içinde yıllara...