4 Aralık 2010 Cumartesi

Pursaklarspor'u Tanıyalım


1977 yılında Tarım Kredispor adıyla kurulmuştur. 2008-2009 sezonunda adını Pursaklarspor olarak değiştirmiştir. Renkleri Yeşil-Mavidir.Teknik direktörleri Tahir Çopurdur.

Geçen yıl çıktıkları 2.Lig de Gruplarını 27 puanla 9. tamamladılar.
Bu yıl oynadıkları 14 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetleri var. İlk galibiyetlerini 7. haftada iç sahada Tokatspora karşı aldılar. Son galibiyetlerini geçen hafta Ofspora karşı aldılar. 14 maçta 9 gol atıp 21 gol yediler,grubun en az gol atan takımılar..İç sahada 1 galibiyetleri 2 beraberlikleri ve 4 mağlubiyetleri var.İlk 5 maçta aldıkları mağlubiyetler sonrasında teknik direktörlerini değiştirdiler..Ligde aldıkları tüm puanları Tahir Çopurun yönetiminde aldılar.
Takımları yavaş yavaş toparlanmakta.. Son maçta aldıkları galibiyet takıma büyük moral olmuş durumda ve bizim maça bu moralle çıkacaklar..Bence Demirspor bu maçı alacaktır, farklı bir galibiyet bekliyorum takımımızdan ama plakayı yazsak bile yeter bize..Demirsporda kalecimiz Emrah, Murat ve Ertan Koç kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecekler.

SALDIR MAVİ ŞİMŞEĞİM!

Hiç yorum yok: