13 Aralık 2010 Pazartesi

Pendikspor'u Tanıyalım

Bir İstanbul takımı olan Pendikspor 1950 yılında kurulmuştur.Renkleri kırmıızı-beyazdır.Teknik direktörleri kısa sürede olsa 2009/2010 sezonunda teknik direktörlüğümüzü yapan Abdülkerim Durmaz.

Süper ligde hiç top koşturmadılar.2003/2004 sezonunda 3.Ligde şampiyon olarak 2.Lige yükseldiler ve o yıldan beri 2.Ligdeler. 2007/2008 sezonunda yükselme grubunda aynı gruptaydık ve gruptaki maçımızı 5 Ocakta 1-4 yenilerek kaybetmiştik..

Pendiksporu "meşhur" eden 1999/2000 sezonundaki Türkiye Kupasıdır.Kupada diğer İstanbul takımı olan Fenerbahçeyi, evlerinde elediler ve maçtan sonra yaşananlar ise hala hafızalarda.Daha sonra kupada yine aynı grupta olduğumuz Dardanelspora elendiler.

2.Ligde inişli çıkışlı yıllar geçirdiler.En son geçen sezon gruplarını ve klasman gruplarını orta sıralarda bitirdiler.

Bu yıl grubumuzda oynadıkları 16 maçta 7 galibiyetleri 4 beraberlikleri 5 mağlubiyetleri var.Son 6 maçta yenilgi yüzü görmediler.İçerdeki maçlarında iyi bir performansları var 8 maçta 5 galibiyetleri tek beraberlikleri 2 mağlubiyetleri var (içerde konya şekere ve belediye vana yenildiler).Grubun en çok gol atan 3. takımı (24 gol) fakat yine grubun en çok gol yiyen 3. takımılar (23 gol).

Demirsporumuzda takımın en verimli oyuncusu olan Burhan malesef bu maçta cezalı olduğu için oynayamayacak. Ayrıca kaptan İlhan da cezası nedeniyle oynayamayacak. Bu maçta en çok güvendiğim iki futbolcu Ertan ve Ali Kemal umarım ikiside gününde olur ve bize 3 puanı getirirler. Kalecimiz Emrah maç sırasında çok önemli pozisyonları kurtarırken yaptığı hatalarla hala bana saç baş yoldurtmakta umarım bu maçta da aynı hataları yapmaz.Bizim için çok zor bir deplasman ama inşallah stadda Demirspora vereceğimiz destekle bu maçı alacağız.

SALDIR MAVİ ŞİMŞEĞİM!

Hiç yorum yok: