23 Nisan 2010 Cuma

Yanlışlık olmuştur değil mi?

Adana Demirspor teknik heyet ve futbolcularının sürekli hale getirdikleri bir olay "okullara ziyaret."
Resmi sitede gördüğüm bir haberin beynimden vurulmuşa dönmemde mutlak etkisinin olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş kendime gelme çabası içerisinde zannedersem olayı gerçekleştiren turuncu giyimli arkadaşlar yanlışlıkla olaya müdahil olmuşlar yoksa aklen ve mantiken bu tip bir olayın bize karşı yapılmış olması düşünülemez. Sonrasında yaptıklarından eminim ki pişmanlar... Umarım bir daha bu tip hatalara kalkışmazlar, hatalara verilen cevapların ne olup ne olmayacağı konusunda hiçkimse fikir yürütemez... Bilgilerinize...

Bu şehrin bir takımı var ve o şehrin bir de Asi Çocukları... Asi damarımızı canlandırmayın. Biz böyle rahatız. Biz rahat isek sizde rahatsınızdır... Rahatınızı bozmayın... Saygılar !

Habere buradan ulaşabilirsiniz... Tıklayın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kabahat tabi ki Demirspor'da.Sen 3.Lige düşmüş takıma bedava futbolcu verip ligde kalması için her türlü desteği verirsen, sen kendini bilmez başkanların yüzünden elindeki şampiyonluğu bunlara verirsen,bunlar senin en iyi futbolcularını ayartıp senden adeta bedava alırken ses çıkarmayıp üstelik onların ıskartaya çıkmış topçularını dünyanın parasını ödeyerek alırsan, her sene başarısız olmana rağmen taraftarın ve sevgin bir çığ gibi büyürse olacağı buydu. Kendine gel Demirspor; ayıdan post, bunlardan dost olmaz. Kapanmamız için elinden geleni yapanlardan başka bir şey beklenmez. Demirspor Adana'nın namusudur, şerefidir. Demirspor'a saldıran da namussuzdur, şerefsizdir.

Merih Güvenç

lepermessiah dedi ki...

Demirspor Adana'nın namusudur, şerefidir. Demirspor'a saldıran da namussuzdur, şerefsizdir.

Budur.