30 Nisan 2010 Cuma

Kardemir Karabük Taksim'de

Kendilerinden pek haz etmesemde bu güzel haberi paylaşmak istedim.Helal olsun.



İşçi takımı' olarak bilinen Süper Lig'in yeni ekibi Karabükspor, takım halinde yarın Taksim Meydanı'nda kortej oluşturacak.

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyen Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ''Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarına Kardemir Karabüksporlu futbolcularla renk katacağız'' dedi.

Kulüp başkanlığının yanı sıra Çelik-İş Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Mayıs'ın uzun yıllar verilen büyük mücadelelerle önce tatil, ardından bayram ilan edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Geçen yıl çok az sayıda katılımla kutlanan bayramın bu kez Taksim'de konfederasyonlara bağlı sendikaların katılımıyla görkemli olacağını anlatan Tankut, ''Sendikaların kutlamalarla ilgili ciddi çalışmaları var. Biz de bu kutlamalara katılacağız. İşçi bayramımıza renk katmak için başkanlığını yaptığım, bu yıl Süper Lig'e çıkmayı başaran Kardemir Karabüksporlu futbolcularla birlikte İskenderun Demir Çelikspor Kulübü futbolcularını da kortej alanına getireceğiz. Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarına Kardemir Karabüksporlu futbolcularla renk katacağız. Futbolcularımız, işçilerimizle yürüyerek onlara destek verecekler. Oyuncularımızın, işçilerimizin kullandıkları baretleri başlarına koyarak basında birçok fotoğrafları yayınlandı. O fotoğrafı, Taksim'de de vermek istiyoruz. Çünkü bu iki kulübümüz işçi takımıdır, işçilerin destekleriyle ayakta durmaktadırlar'' dedi.


Hiç yorum yok: