14 Kasım 2009 Cumartesi

Demirspor'u İstanbulda Yaşamak...

Bugün hava kapalıydı buralarda...Ama İstanbul bugün daha bir güzeldi.Her günkü gibi değişik bir heyecanı yaşıyor,bu sefer bunu benimlede paylaşıyordu kendisi.Kocaman şehirin heyecanı başkaydı benimkimden.Onun milyonlarca ruhu,hisleri,yaşayıp yaşattıkları vardı,o çok büyüktü ama bugün bende heyecanlıydım en az İstanbul kadar.Çünkü ben bugün renkdaşlarımla buluştum burada,yüzlerce kilometre uzaktaki soylu kavgamın inananlar ordusuyla buluştum.
Bu artık klasik bir hal almış olsada ben her buluşmada bu heyecanı yaşıyorum.O insanları gördüğüm zaman Adana'yı hatırlıyorum,Adana'dan bir şeyler yaşıyor gibi oluyorum.
Taksimdeydik bugün.sayımızın biraz fazla olacağını düşünüyordum ama malesef değildik,çeşitli nedenlerden ötürü yada nedensiz bazı arkadaşlarımız yanımızda değillerdi bugün.Nevizadenin dar sokaklarından yürürken 20kişi kadardık.Oturduk,konuştuk,tartıştık,fikir ürettik,tezahüratlarmızı söyledik.
bir dahaki buluşmamızda daha kalabalık olacağımızdan eminim çünkü çok şey kararlaştırdık ve bunları 2haftaya kadar icraate geçireceğiz.Aralığın 12'sinde bizleri güzel şeyler bekliyor,bu organizasyon kesinleştiği zaman buradan duyuracağız.

Bizlerin amacı İstanbulda Demirsporluları tek çatı altında toplamak,burada kalabalıklaşmak ve Adanalı arkadaşlara ''Demirspor'' bilincini aşılamaktır.Hiç bir zaman bu yoldan geri dönmeyeceğiz,Demirspor'u heryerde yaşamaya devam edeceğiz.Yaşanılan onca sıkıntılı günlere,acılara,başarısızlıklara rağmen büyüyor,yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz.Ve bizler,Demirspor'u gönülden sevenler,bu takımı iyi yerlere getirecek olanlarız.

Uğruna adanmış hayatlar varoldukça,sende yaşayacaksın...

4 yorum:

lacivertmavi dedi ki...

iki buluşmadır aranızda bulunamıyorum ve bu durum üzüyor beni umarım üçüncüde bi aksilik olmazda bende katılıırm sizlere...

Fethi Soylu dedi ki...

Sahroş olmam dışında herşey güzeldi.. Dönüşte vapurda finuklerdeki güvenlik görevlisinden ve dolmuşcudan dayak yiyordum :)))

Adsız dedi ki...

SİZEMİ KALDI ADANALI ARKADAŞLARA DEMİRSPOR BİLİNCİNİ AŞILAMAK.HADDİNİZİ BİLİN.

MiTo1940 dedi ki...

Sevgili Adsız Arkadaş...

Birincisi yorum yazarken ismini kullanmaktan çekinmeki, cevap hakkımızı şahsınıza direk sunabilelim...

İkincisi Demirsporlu olmadğınız kanaatindeyim olsanız dahi demirsporluluk bilincini size öğretmemiz gerekecek galiba...

Üçüncüsü Biraz mantık derslerine ağırlık verin çünkü buna ihtiyacınız var... Görünen köy mevcut...