7 Kasım 2009 Cumartesi

Deli miyiz,neyiz ?

Ve İstanbul'da bir gün daha doğar.Yatarken aklımızda Demirspor,kalkarken aklımızda Demirspor,yaşarken aklımızda Demirspor.Her gün aklımızda yeni bir proje,her gün yaşanan telefon trafiği''abi şunu yapalım,abi bunu yapalım.''... Hayır,herhalde deliler gizliden gizliye AdanaDemirspor taraftarı oluyor da biz bunu yeni yeni anlıyoruz.
Sevinmek için sevmedik diyoruz gülüp geçiyorlar,anlamıyorlar.10yıldır başarı görmeyen bir takımın sevdalıları,tapanlarıyız.Ve gün geçtikçe ilginçtir sayımız artıyor,bizler daha da güçleniyoruz.Bunu nereden mi biliyoruz? İstanbul'da kurduğumuz oluşum bunun en basit örneği.Nerede görülmüştür insanlar üzüleceğini bile bile onun peşinden gitsin,aksine gün geçtikçe çoğalarak gitsin ?
Bizler biliyoruz ki bu takım böyle bir takım,daha yıllar boyunca baştakilerden kurtulamadığmız sürecede başarılı olamayacağız..Bizler biliyoruz ki bu takımda yıllardır türlü oyunlar yaşanıyor ve yaşanmaya devam edecek.Bunun sonucunda üzülen sadece taraftar yani biz oluyoruz ama önemi yok.Yine bizler bu takımın iyi gününde kötü gününde her zaman yanındayız çünkü bizler kötü günlerde kavgayı seçenleriz.Ve yine bizler soylu kavgamızı yılmadan yıkılmadan sonuna kadar her şehirde,kurumda,tribünde,kongrede,kampüslerde sürdürecek,savunacak olanlarız.Sevdamızı sonuna kadar yaşayacağız.Tekrarlayayım,sevinmek için sevmedik ki biz.
Ee biz deliysek akıllılar nerede ?
Biz akıllıysak deliler kim ?


Bilseler sevgimizi,asarlar bizi.

Hiç yorum yok: