15 Kasım 2009 Pazar

Demirspor'u İstanbulda Yaşamak...(2)

Dün İstanbul Tayfası olarak yine buluştuk ilk buluşmamızdaki sıcaklık hala aynıydı.
bazı arkadaşlar çeşitli sebeblerden dolayı gelemedi eğer onlarda katılsaydı sayımız gayet iyi olacaktı,umarım ileriki buluşmalarda tam kadro olacağız..

Nevizade de oturup konuştuk çeşitli fikirler attık ortaya bazıları neticelendi bazıları ise hala beklemede.
İstanbul Tayfası olarak bizi çok guzel gunler bekliyor bunu hissediyorum,tayfadaki diğer arkadaşların sıcaklığından dolayı belkide..artık kocaman bi aile olduk çeşitli mesleklerden,çeşitli okullardan,çeşitli bölümlerden..
ve şundan çok eminim ilerde gerçekten çok büyük bi aile olacağız neden bu kadar eminim bilemiyorum belkide aramızdaki o sıcaklıktan ve samimiyetten..
ilerde inşallah çok güzel organizasyonlara imza atacağız..
yapacağımız ve yapmak istediğimiz çok şey var ve biz bunları gerçekleştireceğiz.

Toplu halde yürürken insanları "aa maç mı var ne zman? nerede?" gibi sorularını tebessümle karşılıyoruz ve bu çok hoşumuza gidiyor.

Aslında bu şaşırma ve ilginin altında Demirspora duyulan hasret var istanbuldaki Demirsporluların içinde bir gun Demirsporun,üst liglerde,istanbulda yapacağı maçlara duyulan bi hasret var ve inşallah bu hasret kısa zamanda sona erecek.
yada abilerin,amcaların yanımıza gelip adanalı olduğunu belirtmesi ve aramızda kısada olsa sıcaktan bi konuşmanın geçmesi..
bunların hepsi çok güzel şeyler ve inşallah sonucuda güzel olacak..

GURBETTE HASRETİN BİR BAŞKA!

Hiç yorum yok: