14 Kasım 2009 Cumartesi

YENİ BAŞTAN OYNAYACAĞIZ!!!


Ve Bekir Başkan bizleri kırmayarak görevine geri döndü.

Bilindiği üzere yapılan kongremizde yeni aday çıkmamış ve taraftarlar bir liste vermişlerdi. Bekir Çınar'ın bu durum karsında ne yapacağı merakla bekleniyordu. Sonunda başkanımız bizleri kırmayarak görevinin başında olduğunu bildirdi.

Hani açılışta ''Yeni Baştan Oynayacağız'' diye haykırmıştı. Şimdi geri döndü bu klübü ayakta tutmak için, istikrar için. Bütün zorlukları inşallah birer birer atlatıp şampiyonluğa koşacağız.

Herşey iyi güzel hoş da bu takıma neden hiçkimse sahip çıkmıyor? Kongre yapılıyor kimse gelmiyor, yardım toplanıyor kimseden tek kuruş çıkmıyor. Bu şehrin milletvekilleri, belediye başkanları, işadamları spor karşıtı mı? Adanademirspor karşıtı mı? Bakıyoruz Trabzon, Kayseri gibi şehrin idarecileri takımlarına nasıl sahip çıkıyorlar, ne kadar yardım yapıyorlar. Kayserispor'un stadı Türkiye'nin en iyi stadlarından. Bizimse kale arkası tribünün üzerinin kapatılmasına bile laf edebiliyorlar sevgili büyüklerimiz!!!

Şimdi ne olacak? Umarız ADANA'NIN ÖNDE GELEN SEVGİLİ İDARECİLERİ bizi yanıltırlarda Bekir Başkan'a birazcık olsun destek verirler ve yüzümüz birazcık güler.

Hiç yorum yok: