22 Kasım 2009 Pazar

Basın Açıklaması :. Şimşekler Grubu!!!

Bizler yıllar boyunca bu şehirde Adanalılık ruhunun yaşatılması ve canlanması için mücadele ettik. Çünkü Adanalılık ruhuyla hareket etmeyen Adana'yı ve onun değerlerini sevemez. Adana Demirspor'u sevmek ve o sevgiyi yaşatmak bizim tercihimizdi. Bu tercih bizlere çok önemli bir misyon yüklüyordu. Dünyanın her yerinde Adanamızı ve Adana Demirspor'u layıkıyla temsil etmek zorundaydık. En azından bunun için çaba gösterdik. Fakat bu mücadelemizde üzüntüyle belirtiyoruz ki, şehrimizin önde gelenleri sivil toplum örgütleri ve odalarımız tarafından yalnız bırakılıyoruz.

Kısa zaman önce kongremiz gerçekleşti. Bu kongre sonrası bizler, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarına seslenerek Adana Demirsporumuza destek istedik. Eğer destek verilmez ise bunun takipçisi olacağımızı bunu her platformda dile getireceğimizi ve gerekirse sesimizi yasal eylemlerle duyuracağımızı belirttik. Yönetimimiz gerekli fedakarlığı yapmıştır. Fedakarlık sırası Adanamızdaki Odalara, sivil toplum kuruluşlarına ve iş adamlarına gelmiştir.

Şuan takımımız iyi gidiyor. Adıyamanspor'u yendiğimiz takdirde başarılarımıza bir halka daha eklenecek şampiyonluk yolunda bir engel daha kalkmış olacak. Bu anlamda oluşacak maddi destek takıma büyük moral olacaktır. Bizim bu son çağrımızdır. Odalara, kurum ve kuruluşlara ve Adanalı iş adamlarımıza son çağrımızdır. Eğer ki, olumlu yanıt alamaz isek, bu kurum ve kuruluşlar önünde demokratik eylemlerimiz başlayacaktır. Unutulmasın ki; Adana Demirspor, Adana için önemli bir markadır. Demirspor'a sahip çıkan bir zihniyet, Adana'ya sahip çıkmış olacaktır. Önümüzdeki 1 haftalık süreç içinde büyük Demirspor taraftarının tavrı netleşecektir.
Soruyoruz;

Başka şehirlere imrendiğimiz yetmedi mi?

4 yorum:

Fethi Soylu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Fethi Soylu dedi ki...

Bu şehri sahipsiz bırakanlar utansın. Yazıklar olsun !!!!

Adsız dedi ki...

Bayram akgül çek bu camiadan elini, yoksa elini kırarız.

umutcnakn dedi ki...

Bizler yılmayacağız yılmayacağız ki takımımızın asla yanlız kalmayacağı anlaşılsın.