23 Ekim 2009 Cuma

AVATARİZM...











Çoğumuz kullanıyoruz forum sayfalarını; şahsen forum sayfalarını geçmiş zamanlarda aşırı kullanan birisi idim fakat ne yazık ki 1980 sonrası değişen tribün kültüründe aynı takım taraftarının dahi birbirine herhangi bir tahammülü kalmadığı görmek beni aşırı derecede üzmektedir... Bana göre kişi özgür iradesi ile herhangi bir şahsın veya kurumun kişiliğine hakaret niteliği taşımayacak nitelikte istediği avatar'ı kullanabilir. Fakat bazı kurumların kullandıkları forum sayfalarında, forum yöneticilerinin siyasi görüşüne ters düşen herhangi bir avatarı kullanan üye direk olarak sorgusuz sualsiz forumdan uzaklaştırılabilmekte, Ben bu olayın herhangi bir insani, ahlaki ve özgür yaklaşım çerçevesinde yeri olmadığı inancındayım... Sözlerimizden birisi olan "KOZMOPOLİT" kelimesinin her alanda uygulanabilmesi dileğimdir.


Bu uygulamaları yapan, uygulayan, baskı kuran herhangi bir forum sayfasına üyeliğim olmayacaktır var isede kaldırılacaktır ve gerekli düşünceler her alanda ifşa edilecektir...


Saygılar...

1 yorum:

kebabman dedi ki...

Insanlarimiz icin siyasi dusunceler onceliktir.Futbol taraftarligini bile ikinci etken yapacak bir olgudur.Bu nedenle siyasi soylem ve dusunceler ,futbol taraftarligi ile ayni platformlarda yer almamalidir .Yillarin tecrubesi ile bunu bilir bunu soylerim..Ama yinede olabilecegini soyleyen arkadaslarin yasayarak ogreneceginide kabullenirim..Siz de deneyin,yasayin,ogrenin :-)