8 Ekim 2009 Perşembe

BİZİ BIRAKAMAZSIN GERÇEK EFSANE!!!


Yıllardır hasretini çektiğimiz; Demirspor taraftarını anlayan, dinleyen, gerçekten seven bir başkan gelmişti. Demirspor' un sadece gününü kurtarmak için değil geleceğini oluşturmak için çalısıyordu. Kendi işlerini bir kenara bırakıp hayatını veriyordu bu takıma.
Ama gelin görünki bunları yapan bir başkana Şimşekler grubu ve birkaç işadamı dışında dışında hiçkimse destek vermiyor. Başkan sadece Demirspor için mi çalısıyordu? Tabiki hayır, sadece bir Livorno maçı için ülkenin gözünü Adana'ya çevirmesini sağladı. Bir turnuva planlıyordu bu turnuvayla Adana spor turizmi için çok önemli bir aşama kaydetmiş olacaktı. Ama buna rağmen destek gelmiyor!! Yazıklar olsun ADANALIYIM DİYENLERE!!!

Üstüne üstlük bazı kendini bilmezler (bunlara Demirsporlu demek istemiyorum) destek yerine köstek oluyorlar. Kombineler alınmıyor, maçlarda takım yalnız bırakılıyor ve bazı taraftarlarda küfürlerle insaları çığrından çıkarıyorlar!!!

Başkanım çekip gitmek size yakışır mı? Demirspor'u sahipsiz bırakmak yakışır mı? Projelerinizi sizden sonra gelen hangi başkan yapablecek? Hiç düsündünüz mü bırakıp gidersem bu takım ne hallere düser beni sevenler ne kadar üzülür diye? Siz demediniz mi ''Geliyoruz Yeni Baştan Oynayacağız'' diye.

OLMAZ BEKİR BAŞKAN İSTİFANIZ KABUL EDİLMEMİŞTİR SİZİ HİÇ BİRYERE BIRAKMIYORUZ!!!

Hiç yorum yok: