17 Nisan 2013 Çarşamba

"Arma İçin" / Pankart Çalışması










3 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinize kolunuza sağlık. Heryerdeyiz.

mehmet çevik dedi ki...

bu çalişmaları gördükçe, bu gençlerin, bu neslin bu yogun ilgi ve sevgısını gördükçe mutlu olmamak mumkun degıl.herkesın ama herkesın elıne ve yüreklerıne saglık.

sevgi, elbette sayısal skorlarda ve bulundugumuz lig konumunda yatmıyor.sevgı mavi lacivert arma ve renklerınde yatmaktadır.

zaten bu sevgı skor ve bulundugumuz liğlere göre oluşsaydı, bızler çoktan kapanmış ve tarihe geçmiştik.varlıgımız söz konusu olamazdı. dillerde, vay be bır adana demirspor vardı,neydı be, kapandı gitti derlerdi.. demekkı bızı ayakta tutan adını bılemedıgımız binlerce adana demirsporlularının sevgısı ayakta tutmkatadır.

bu sevgı karşısında gönül isterdıkı, yönetımler güçlü olsun, kımse kullanmaya,basamak yapmaya gelmesın, faıze para verır gıbı para vermesın,takım ve kulubumuz geçmişine laık bır şekılde maddendde güçlü ve kamuoyunda saygın bır yerde olsun.

gelenler, ya seçimlerde oy deposu gıbı gördüler, bızlerı hep yanıltarak başka şeyleri göstererek hedef yanıltıp, kendı amaçlarına ulaşmak ıcın takım ve kulubümüzü ve bu ınsan sevgılerını kullandılar. hep onlar, hep güçlüler kazandı. yanlarındada hep zayıf, basıretsız,yalaka, iş aş beklentıleri olan ya küçük azınlık taraftrları, ya basın mensuplarıı, yada işbirlikçileri vardı.

yanlış işlerıne alkış tutacak veya örtecek ınsanlar oluşturdular. hedefleri hep malı götürmektı. bu kımı zaman, şan şöhret, kımı zaman meclıs üyelıgı, kımı zaman beledıye başkanlıgı,kımı zaman mıllet vekılı olma çabaları,kımı zaman tefecı mantıgı ıle kulubu ınek gıbı sagmak mantıgı idi... ama malesefki hep yanlarında kalıtesız yandaaşları oldu..

sevgi bır tarafa para ve menfaat edınme öne geçmişti. kulubu kurumsallaştırmayan, özgürlük kazandırmayan, güçlü kılmayıpta, benım olsun ama küçük kalsın mantıgı hep galıp geldi.

bu mantalıte, zaman zaman yürekleri sevgı dolıu olan ınsanları bıle böldü. buda onların bır oyunu idi. kaostan beslenenler, ordn burdan gelecek paraları kaybetmemek adına hep seneryolar üreterek bırde yok demirspor sevgısıymış gıbı boş laflarla rantlarını devam ettırdıler.

bu ülkede, en az namussuzlar kadar, namuslularında cesretli olmadıgı zaamanda, bu menfat çeteleri, bu azınlıklar bu takımı ve kulubu ıdare etmeye devam edeceklerdır. sevgı renklerde kalacak, zaman zaman sunı gundemlerle zamn geçecek, agzımıza ballar sürülecektır.

yorum yazmayı bıraktıgım, spor basını denılen kokuşmuş camıanuın içerısınde yerde almak ıtemedıgım bu koşullarda, sizlere yazdım. ilginizi,güzellıklerınızı paylaştım ve mutlu oldum.

adana demir spor sevgınız daımı olsun hıç eksılmesın.

adanada bu işlerın düzelmesinin tek seçenegı, adeta devrim nitelıgınde kararlar alınmasıdır. gerısı zamana oynamaktır... demirsporun üzerınden iş ve aş beklentılerı olanlar,rant beklentısı olanlar, sahnede hep vardılar ve var olacaklardır.

herşey gönlünüzce olsun....

mehmet çevik

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık.
2 arkadaşımı fotograflarda gördüm gururlandım.
est sularus oth mithas pankartı da bekliyoruz sizden. :)