7 Nisan 2013 Pazar

Adana mavidir, Trabzon ise bordo-mavi !

 Bugün oynadığımız 1461 Trabzon maçını 1-0 kazandık. Maç 90 dakika boyunca orta saha ağırlıklı az da olsa iki tarafın da yaptığı ataklarla biraz vasat şekilde bir görüntü ortaya koydu. Oynanan futbolun vasat olmasının sebebi Luiz'in Mart ayında gösterdiği performansı bu maçta gösterememesi ve Erçağ'ın her hafta göze çarpan, büyümesi engellenemeyen göbeği...
Evet, takımımızın kaldıraçlarından Erçağ'ın son haftalarda kilo alıyor olması dikkatli gözlerden kaçmayacak şekilde göze çarpmaya başladı. Bugün kendisi için çok kolay toplar olarak andığımız birçok atak ve pasta koşamaması, ikili mücadelelerde topu kaybetmesi kilo alması nedeniyle performansının düştüğünün kanıtı olarak iddiamızı doğruluyor. Şener ise geçtiğimiz hafta kaleci Ramazan şokundan sonra kalede görevine geçerek bize biraz rahat nefes aldırttı ve görevini gol yemeden tamamladı. Tabi Şener'in gol yememesinde gerek defansın, gerek 1461 Trabzon oyuncularının sürekli serbest vuruşlarda baraja takılmasının da etkisini söylemeden de geçmek olmaz.
Maçta saha dışında yani tribünlerde ise hoş görüntüler vardı. Şimşekler Grubu'nun yeni pankartlarıyla deplasman yaptığı maçta renkli görüntülere şahit olduk. Bir grup 1461 Trabzon taraftarının Adana Demirspor sallaması ve nam-ı diğer "eko başkan"ın kendi imzasıyla açtığı pankart saygıya değerdi.

Ev sahibi takımın maça giden arkadaşlarımız için açtığı pankart...
Bunlar da ilk deplasmanını yapan yeni pankartlarımız...



















Sevgi, saygı, bağlılık
İnançlarımızla!

Hiç yorum yok: