25 Nisan 2013 Perşembe

A2: Galatasaray 1-1 Adana Demirspor'umuz

"Altyapı"

Bu kelimenin ne anlama geldiği için sadece "taraftar" olmak yeterli. Adana Demirspor'un alt yapısında oynayıp, büyük yetenek sergileyip, daha sonra yuvadan uçan kuş misali kaptırdık çoğu futbolcumuzu. Ve bu durum sadece bizim (taraftarın) gururumuza dokundu. Ama yine de bırakmıyoruz, gerçek Demirspor'u..

Bugün, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Adana Demirspor A2 takımımızın Playoff yolunda önemli bir sınavı vardı. Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak bizlerde bu yolda onlarla beraber olduğumuzu anlatabilmek ve gösterebilmek amacıyla saat 14:00 da tribündeki yerimizi aldık.


Esmer yürekli çocuklarımız topunu oynadı, tartışmalara girmedi, hocalarını dinledi ve 0-1 öne geçti. Ancak; her ne hikmetse, maçın hakemleri Galatasaray lehine akılalmaz fauller, ofsaytlar, taçlar ve kısacası Galatasaray'ın maçı kazanabilmesi adına büyük bir uğraş verdiler ve neticesinde de Galatasaray'a haksız bir penaltı kazandırdılar. Kalecimiz "Emre SELEN" e büyük bir güven olduğu, tribünlerden duyulan "Emre, Şener ağabeyini düşün oğlum. Şimşeğin onuru size emanet" sözleri ile kesinlik kazandı ve Emre sağına gelen penaltı vuruşunu kurtarmayı başardı.

Talihsiz bir gol yiyerek 1-1 eşitlik sağlandı. Hocamızın yapmış olduğu değişiklikler, beraberliği koruma adınaydı büyük ihtimal. Oyunun bu şekilde bitmesini ister gibiydi. Bizim çocuklar maçı bırakmayacaklarını söyler gibi 90+ da dahi kale çizgisine kadar gidebildiler. Sağlık olsun. 
Maç sonunda, esmer yürekli çocukları tribünlere çağırıp, atkılarımızı hediye ettik. Atkımızın üzerinde "Est sularus oth mithas" yazıyordu. "Onurum, hayatımdır" anlamına gelen... 

Biz onları seviyoruz. Çünkü; yürekleriyle oynuyorlar, çıkarsız..



Hiç yorum yok: