15 Haziran 2011 Çarşamba

Tişörtüm nerede ?

Leppermessiah : "Üretiyoruz o halde varız."

Adana Demirspor İstanbul Tayfası, KARGA işbirliği ile çıkarttığı tişörtleri mensuplarına dağıtıma hazırlanıyor.. Leppermessiah'ın yoğun çabaları sonucu; yazlık uygulamaların da etkisiyle böyle bir ürün oluşturmayı uygun gördük. Cumhuriyet Gazetesi yazarı Alper TURGUT'a tasarım konusunda yapmış olduğu yardımlarından dolayı teşekkür ederiz...
---------------------

Tişörtlerimiz dağıtıldıktan sonra, bileklerimizin boş olduğunu gördük ve bunu da tamamlamayı düşündük... Mavi-Lacivert-Beyaz üçlüsü için HAYIRLI OLSUN !

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Mito,

Fiilen olmasa da kalben mensubu olduğum İstanbul Tayfasının bu tişörtüne bayıldım. Eğer nasıl temin edileceğini de yazarsan memnun olurum. Tabi 52 yaşında bir ağabeyiniz olarak XL veya XXL beden bir tişört olması gerekir. Cevabını bekliyorum.

Merih Güvenç

MiTo1940 dedi ki...

Dağıtım sırasında tekrar haberleşelim abi, temin etmen sağlanacak !

Sindoq dedi ki...

bugün demirspor ile ilgili nette bir şeyler incelerken buldum bu blog sayfasını. artık sık kullanılanlarda. istanbulda yaşayan bir Adanalı ve Adana Demirsporlu olarak bu tişörtten temin edebilme ihtimalim var mı acaba?

MiTo1940 dedi ki...

Tişörtün temin edilebileceği yerleri daha sonra buradan duyuracağız...

yavuzy dedi ki...

Bekliyoruz...

yusufkiser dedi ki...

kardeşim nereden sipariş verebiliriz ?

MiTo1940 dedi ki...

Eğer e-mail adresini bizlere gönderirsen irtibata geçebiliriz... Veya e-mail adresimizden bizimle iletişim kurabilirsin !