19 Haziran 2011 Pazar

Ali Güneş ile 2.sezon

Evet 2.sezon diyince şaşırabilirsiniz sonuçta bu takım Demirspor, hangi hoca yarım sezondan fazla kalabilmiş ki...
Yönetimimiz Ali Güneş hoca ile devam kararı almış, hayırlı olsun diyelim.
Zararın neresinden dönersen kardır diye bir söz var,bende kendi adıma bunu diyeyim. Ali Güneş'in sezon bittiğinde kulüpte kalmasını istemiyordum fakat daha sonra ki teknik direktör adaylarını öğrendiğimde düşüncem Ali Güneş'e doğru tekrar dönmüştü.
Ali Güneş'e laf diyen,eleştiren arkadaşlara; "Ergün Penbe mi teknik direktör olsaydı ?" diye sormak isterim.


"Takımın omurgasını bozmayacaklarını belirten Ali Güneş, yeni gelecek oyuncularla birlikte takımı harmanlayıp ortaya başarılı bir takım çıkarmayı düşündüklerini anlattı."

Bu kulübün tamamen kadroyu bozacak,baştan aşağı futbolcuları değiştirecek ve yine milyarları sokağa dökecek bir hocaya sahip olmasını artık istemiyorum,biraz sert olabilir fakat ben artık bir sezonda 50 transfer yapmamızdan, her hocanın kendi topçularını getirmesinden ve "giren çıkan kulübe" anlayışından sıkıldım. Burada Ali Güneş bunu yapmaz dememdeki tek sebep,kulübümüzde 2.yılı olacağından nokta transferler yapacağını düşünmemdir.
Bırakalım bir kere de istikrarın neler getireceğini görelim. Ali Güneş hoca işinde çalışkan,elinden geleni yapmaya çalışan,art niyetli davrandığını düşünmediğim bir hoca.
Kendisi en kötü ihtimalle başarısız bile olsa kulübe gelecek yeni bir hocadan daha az masrafı, daha az zararı olacağına eminim.
Başarılar Ali Hoca

Hiç yorum yok: