9 Haziran 2011 Perşembe

Kesin kesin... İkna olduk !

Spor01'in "Taraftarımız Merak Etmesin" başlığı altında girdiği haberin içeriğini okuduğunuzda size yabancı gelmeyecek kelimelerin harmanlandığını göreceksiniz... Ekrem KANDEMİR bey açıklamalarda bulunmuş. Geçen senenin iyi bir şekilde değerlendirildiğinden bahsetmiş, Sayın Mustafa TUNCEL'in geçen sene illaki bu takım şampiyon olacak demediğini belirtmiş... Gülsem yönetime karşı saygısızlık, ağlasam kendime karşı saygısızlık... Kararı siz verin !

Haberin ilgili bölümü :
"Elimizde şuan 26-27 kişilik kadromuz var. Öyle göründüğü gibi de sıfırdan başlayan abartılı bir transfer yapmadık. Biz geleceğin takımını kurduk. Bu yıl iyi bir teknik kadroyla Demirspor'a yakışacak birinci sınıf bir kadroyla bu takımın 3-4 transferle fazla abartmadan nokta transferle Demirspor bu yıl Mustafa başkanın hedeflediği yönetim olarak da karar aldığı gibi şampiyon olacak bir takım ortaya çıkar. Demirspor şampiyonluğa oynar. Taraftarımız merak etmesin, endişe etmesin bu yıl ki hedefimiz kendi aramızda yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısında hem başta başkanımız Mustafa Tuncel olmak üzere yönetim kurulundan almış olduğu hedef koyduğu bu defa kesin ŞAMPİYONLUK"
-Spor01'in izlenmemesi, takip edilmemesi gerekli ama elimizde başka imkanlar olmadığı için bu site ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Umarım en kısa sürede kendi haberlerimizi kendimiz yaparak hem doğru kaynaktan haberleri öğrenme fırsatımız olur hemde harflerin birbirine geçmiş halde kurulan cümleleri okumamış oluruz.

1 yorum:

müslüm dedi ki...

haberin altında benimki de dahil yapılan yorumlar zaten taraftarın artık bu martavalları yutmadığını ortaya koyuyor. adam da okuyordur sanırım bunları, ne düşünüyor acaba. içimizdeki irlandalılar diye geçiştiriyor mu merak ediyorum. gerçi kendini haklılaştırmak gibi ya da kamuoyu üzerindeki etkisi gibi bir derdi de yok anladığım. daha "duygusal" bakıyor belli ki. zaten kulübe yakın isimler de hoca+ yönetici+menajer " kirli işbirliği"ni ortaya koyar şekilde konuşuyorlar. benim kişisel kanaatim bu tarz iddiaların doğru olduğu yönünde, kimse açıktan söyleyemese de. başka türlü 50 küsur transferi, Tolungüç gibi hoca müsveddelerine sahip çıkılmasını nasıl açıklayacağız. ama gerçi doğru soner hoca, menajerlere karşı, yöneticilere karşı kahramanca mücadele etmişti değil mi? biraz geç oldu ama, baştan getirmeyecektin o menajerleri. tabi bir çıkar ilişkin yoksa.