20 Aralık 2009 Pazar

UMUTSUZ VAKA

Yine hüsran.
Yeter artık bu kaçıncı final. Nedense bütün finallerden mağlup çıkan biziz. Bütün finaller sonunda üzüntüden ağlayan biziz. Her seneye yeni bir umutlu başlayıp ''galiba bu sene son hasret bitecek'' diyerek yola çıkıp umudumuzu yitirmeyen biziz.
Ama umudum kalmadı artık benim. İnanmıyorum artık çıkacağımıza. Hersene GELİYORUZ diye yazılar yazıyoruz. Yok arkadaş GELMİYORUZ biz GELEMİYORUZ. Milyonlarca paralar harcanıyor ligin en iyi oyuncuları toplanıyor, sezonu ilk açan biz oluyoruz, hocamız belli ama olmuyor işte... Lanetlenmiş bir takımız biz. Umutsuz vakayız!
Mademki çıkamıyoruz neden milyonlar harcıyoruz? Neden menejerlere yoktan paralar yağdırıyoruz? Bu paralar bizim değil mi?
Bence artık amatör sporlara yönelelim. Futbol takımımız zaten hiç biryere gelemiyor. Oynasın 20 yaş altı topçularımız. Çıkamıyoruz bari gençlerimiz spor yapsın kendini geliştirsin. Birey olaraka Adana'yı temsil etsinler. Çıkmaz mı koskoca Adana'dan 20 tane cengaver? Onlar canlarını dişine takar son nefesine kadar mücadele ederler. Çıkamayız ama düsmeyizde. Enazından candan oynarlar ruhsuz olamazlar!! Zaten belli bir taraftar kitlemiz var. Bu yıl en kötü sayımızı elde etmişizdir maça gelen taraftar olarak. Bu senenin altına düşmez herhalde maç ortalamamız. Kendi çapımızda takip ederiz takımımızı
Ligden düşmüyoruz buna sevinelim arkadaşlar!!!

Hiç yorum yok: