20 Aralık 2009 Pazar

Diren Demirspor

Kalan iki maçımızdan birini daha oynayacağız saatler sonra...Rakiplerimize bağlı olduğundan düşük bir ihtimalde olsa takımın hala yükselmeye kalma şansı var ve bizler bunu göze alarak aynı hevesle önümüzdeki iki haftayı altı puanla kapatmayı beklerken düşük ihtimalin bize getirmiş olduğu rakiplerin puan kaybetme gerekliliğinide umuyoruz.
birkaç saat sonra bir türlü yenemediğimiz İskenderunDemirçelikspor ile deplasmanda çok zorlu bir karşılaşma oynayacağız.Aynı zamanda bir kulağımızda diğer maçların skorlarında olacak.
Çoğumuz alıştık artık bu durumlara çünkü bizler biliyoruz ki Demirspor son dakikaya son saniyelere kadar olabilirlik ihtimalini sürdürür ve genellikle son dakikalarda son saniyelerdede bunu yokeder.Burdan yola çıkarak yarın kazanıp umutları bir sonraki haftaya bırakacağımızı umut ediyorum.Kaybedersekte umutları son haftaya taşımamış olacağız,kanser riskimiz azalacak ve klasmandan yolumuza devam edeceğiz.
Allah'ım bir kıyak yapta güldür şu yüzleri.Şu yükselmeye çıkamayacaksak bile ilk yarı biterken altı puanı kapıp klasmanda puan toplayalım.
Ama öncelikle en güzeli 12saat15dakika sonra hakemin bitiş düdüğüyle mutlu olalım be Şimşeğim.
Diren Demirspor...

Hiç yorum yok: