6 Aralık 2009 Pazar

AdanaDemirsporumuz:1-0:Mardinspor

Öncelikle takımı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum.Yaklaşık 45gün sonra 5Ocak'ta maç kazandık.Her nekadar çukurova tv sağolsun ikinci yarıyı izleyemesekte ilk yarıyı izleme fırsatı bulduk.Sahada mücadele eden fakat şanssız bir Demirspor vardı ki çok kritik bir anda golü bulduk.İkinci yarıda bunu korumayı ve top ile oynamayı sürdürmeyi bildik ve maçtan 1-0'lık galibiyet ile ayrıldık.

Galip geldiğimiz bu haftada üst sırada bulunan rakiplerimizden Urfa 5, Tarsus'da deplasmanda 2 atarak bizim gibi üç puanı hanelerine kaydettirdiler.
Bu maçı almamız gerçekten çok iyi oldu,bu üç puan bize ciddi bir şekilde ''Bizde Buradayız'' deeme şansını mevcut kılan üç puan oldu.
Benim düşünceme göre kader haftalarına girmiş bulunmaktayız.Görüp geçireceğimiz dört hafta içerisinde iddiası bulunan bütün takımların birbirleri ile maçları mevcut ve herşeyin her hafta değişebileceği bir ligdeyiz.Tipik Demirspor işte...Heyecanı,umutları sonuna kadar yaşattırıyor.
Üç gün sonra Urfa'dan 5yiyen Maraş deplasmanındayız.Mutlak galibiyete ihtiyacımız olan bir karşılaşma daha bizleri bekliyor.Bu maçtan alacağımız üç puan bizi ilk ikiye bir adım daha yaklaştıracaktır.Çünkü biz Maraş ile oynarken,rakibimiz olan Tarsus'ta Urfa deplasmanında olacak.Malatyaspordan'da İskenderun deplasmanında bir sürpriz bekliyorum.
Oynanacak maçlar ise şöyle ;

Elazığspor v Belediye Vanspor
İskenderun Demir Çelik v Malatyaspor
Mardinspor v Diyarbakır B.Ş.Diskispor
Tarsus İdm.Y. v Ş.Urfaspor

Çarşamba günü gelecek olan üç puan bizleri çok mutlu edecek.Artık puan kaybına tahammülümüzün olmadığı haftalara girdik.5te5 dedik bir kere Demirsporum.Biri gitti dördü kaldı.Saldır be AdanaDemir...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

HER ŞEY SENİN UĞRUNA KATLANMAK BOYUN BORCU..!