27 Eylül 2009 Pazar

Adanademirsporumuz:2-1:Elazığspor

Yine sinir,yine stres...İlk yarı çok kötü bir futbol vardı ortada.Pek bir şey demeye gerek yok ortada bir futboldu,direkten dönen bir şutumuz vardı.İkinci yarı ilk 15dakika gerçekten çok iyi bir futbol vardı,takımımızın oynadığı oyundan zevk alıyordum.İşte bu hep böyle mücadele edin yenilirseniz bile böyle mücadele edin.Canımızı verelim size ! Zaten o sıralardada Demirsporumuz golü atarak 1-0 öne geçti.Cevat'ın bu golde defanstan verdiği mükemmel pas değinilmeyecek gibi bir pas değil.Yaptığı asistten ötürü kendisini tebrik ediyorum.
Taki golü yiyene kadar sürdü bu mücadele.Defanstaki kademe hatasından,içeriye sızan top kalemizde gole dönüştü.
Alican'ın geçen maçtaki gibi 2.yarı oyuna girmesiyle takım yine canlandı,kendini buldu.Tayfun Özkan takımımızın 2.golünü atarak Alican ile birlikte galibiyeti getiren isim oldu.
Alınan galibiyetten ötürü Adanademirsporumuzu tebrik ediyorum.
Fakat benim değinmek istediğim başka bir konu var.Önemli olanın hatice değil netice olduğunu biliyoruz ama kimse kusura bakmasın yine çok stresli bir maç geçirdik,vezarzor bu maçı kazandık.Peki bu maçtan sonra basın açıklaması yapan abilerimle ben farklı bir maç mı izliyorum ? Çıkan abiler 2.yarı mükemmel oynadık takım çok iyi oyundan çok memnunum falan diyorlar.Eğer 2.yarı harbiden mükemmel bir oyun oynadıysak ben futboldan anlamıyorum.
Neyse artık bu kadar çok eleştiri yapamyacağım,bende kalsın.Çıkan abilerimiz takıma çok güveniyor ve şampiyon olacağımıza iyi işler yapacağımıza inanıyorlar.
Bende Bekir Çınar başkanımızın dediği sözlere inanıyorum.Çünkü kendisini çok seviyorum ve bu takımın her zmana iyiliğini istediğini biliyorum.Kendisine güvenimiz sonsuz ve Bekir Çınar'ın dediği her söz teminat niteliğindedir.Başkanımız şampiyon olacağız diyorsa bizimde inanmaktan başka yapacağımız bir şey var.Bu takımı yıllardır olduğu gibi desteklemeye devam etmek.
İyi gününde kötü gününde hep yanındayız..
Biz Demirsporluyuz...

1 yorum:

DexteR dedi ki...

A.kerim Durmaz ile yollar ayrılmadan taraftardaki stres bitmeyecek gibi. Futbolcular yanlış mevkilerde oynatılıyor. Formsuz isimlerde bu ısrar niye?Her hafta saçma sapan goller yiyoruz. Milli takımın kalesini koruyan Ömer Kahveci'ye ne zaman şans tanınacak çok merak ediyorum.