19 Eylül 2009 Cumartesi

Namağlup Demirspor(!)

Geleneği bozmadık,teknik heyet ve futbolcular çok memnun heralde durumdan.Bu maçtada beraberliklerimize bir yenisini daha ekledik.Takım namağlup fakat son 3 maçta 3beraberlik var ortada ve yukarıyla puan farkı gitgide açılıyor.
Bundan önceki maçları buraya girmedik çünkü sonuçları girmeyi pek mantklı bulmuyorum,zaten herkes sonuçları ulaşımı daha kolay olan iletişim araçlarından takip ediyor.Herneyse,tabiki şuan konumuz bu değil.Artık bazı şeyleri çok geç olmadan dile getirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.Bir Adanademirspor taraftarı olarak kendi görüşlerimi burada dile getirmek isterim.ire
Gönül razı değil ama yapacak bir şey yok elden hiç bir şey gelmiyor malesef..Nereden tutsan elinde kalan bir teknik heyet ve kadro mevcut.Alican girene kadar hiç bir şey yoktu takımda herkes kendi dalgasındaydı.
Aslında işin doğrusu bir takımın başında bu kadar sorumsuz,disiplinsiz bir teknik heyet olursa futbolcudan da çok şey beklememek lazım,malum imam cemaat ilişkisi.
1 gram bile hırs yoktu,disiplin diye bir şey yoktu.
Takımda kondisyon yok,kaleci desen diğer maçlarda zaten gösterdi kendini yediği hatalı gollerle,geçen sezonki kimliğide belli ediyordu zaten kendisini,korkutuyordu bizleri..Tayfun geride kalan 2maçta olduğu gibi bugünde yoktu ortada.Cevat'a gelince, bir insan üç dakika da nasıl dört faul yapar aklım almıyor.Devre arasından geri dönünce de hakeme itiraz etmeye devam ediyor kendisi,hoca hiç mi uyarmıyor bu oyuncuyu? Adıyaman'ın bütün ölü topları,duran topları kalemizde etkili oldu.Süleyman Varlık gibi kalıplı bir futbolcu bu topların hiçbirini mi alamaz anlamıyorum.
2.yarıda kulübede teknik heyetten olan,maça müdahale eden tek şahıs kaleci antrenörümüzdü sanırım,yani durum bu kadar vahimdi.Peki nerede bu canımız kanımız kahramanımız(!) Abdülkerim hocamız ? Kendisi tribünlere çıktı.Beklenmedik bir şey değil,bekliyordum, kendisinden herşeyi beklediğim gibi.
Bu kadar disiplinsizlik,sorumsuzluk olamaz.

Ben hala inanıyorum kadromuz çok iyi,güzel bir kadro kurduk ve çok geç olmadan başkanımız bazı şeyleri değiştirmeye giderse bu takım bu sene güzel işler yapabilir.Herkes çok iyi biliyor ki bu takımın,böyle bir kadronun potansiyeli bu değil.Aldığımız sonuçlara bakarsak diski, adıyaman, van bld. seviyesinde bir takım gibi gözüküyoruz ama şahsi fikrim kadromuz gözükenden çok daha iyi.Peki bunu ne zaman göreceğiz,nezaman organize futbol izleyip takımımızın oynadığı futboldan zevk alacağız ?
Peki elimizde iyi bir kadro mevcutken,bu kadroyla bir şeyler yapabileceğimize inanılıyorken bazılarının gözünün yaşına bakılmadığı zamanın aksine neden hala geçen sezondan beri bu diğer bazılarına sabır gösteriliyor ?

Hep üzün acı ve keder.Gün gelir bu dertler biter...
Yeter artık son verelim bu hasrete,

Şampiyonluk gelsin bu sene !

Çok geç olmadan Başkanım,çok geç olmadan...

Hiç yorum yok: