8 Eylül 2009 Salı

Başkanın Anlamaz,El Oğlu Anlar...

Yalı.org sitesinde gördüm bu yazıyı... Okuyan anlar zaten, buyurun...

Başkanın Anlamaz,El Oğlu Anlar...
06.09.2009


Bizler az da olsak sevdamızın peşinde olan insanlarız..Akdeniz'de taraftar olmak gerçekten zordur..Bi Anadolu gibi değil.Malesef hafta sonu yapabileceğin sosyal faaliyet çok fazla..

Az ama öz bizimde bir desteğimiz var..Bugüne kadar buraya gelen deplasman taraftarıyla hiçbir sorun yaşamadık(1-2 istisna dışında.) Çünkü biliyordukki onlarda sevdalarının uğrunda yollara çıkmışlardı..Eşini dostunu sevdiğini bırakıp ta buralara gelmişlerdi..Saygı duyduk karşıladık ve en güzel şekilde yolladık..

Şimdi bu hafta gelecek olan camia gerçekten büyük bir camia..Takım olsun,geçmiş olsun,taraftar olsun saygı duymak gerekiyor..

Bizler hiçbirzaman ucuz kahramanlık peşinde koşmadık..Bizim tribünümüz şöyle biz binleriz,onbinleriz demedik,neysek o olduk..Rakibimizin düşmanının atkısını açmadık tribünümüzde..Bu rakibe yaptıgın saygısızlık değil kendine yaptığın saygısızlıktır..

Buradan GÖZTEPE taraftarlarına sesleniyorum..Alanya başka biyere benzemez..Alanya insanının kanında şerefsizlik yoktur..

İmkanı dahilinde bütün Göz Göz taraftarını davet ediyoruz..İçinizde hiç endişe olmadan gönül rahatlığıyla gelin ve desteğinizi verin.. Şortlarınızı unutmayın malum burada deniz hala çok güzel.. Sizleri karşılayıp imkan olursa gezdireceğiz..

Ogün herşey okadar güzel olacakki tüm Türkiye şunu anlayacak ; sorun deplasmana giden GÖZTEPE taraftarında değil,reklam peşinde koşan tribünsüzlerde..

Tek yapmanız gereken otokontrolü sağlayıp kanı hızlı akan gençlerin tatsızlık çıkarmamasıdır..Emin olun ozaman bütün Alanya halkı sizi alkışlayacaktır..

Selam olsun koca çınara..

Alanyaspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Erhan ÖZYİĞİT

Hiç yorum yok: