11 Ağustos 2012 Cumartesi

Ne olur sorma...

3-4 gün önce "Adana Demirspor Kulübü Başkanı" sıfatına sahip Önder SERİN'i aradım. Daha doğrusu; benim mesajıma karşılık o beni aradı.

Kendisini beni aramaya iten mesajımda şu sorular vardı.
- Güvenç KURTAR'ın kumar borcunun ödenip ödenmediği,
- Hangi futbolculara kulüp senedi verildiği,
- Toplu halde yenilen yemek sonrası 70.000 TL lik faturanın çıkartılıp çıkartılmadığı,
- Bekir ÇINAR'ın temliklerini alma konusunda kimlerin rol oynadığı.

Sorduğum bu sorulara karşılık Önder SERİN; savunma mekanizmasını kullanmaktan geri kalmıyordu. Sesi titriyor, nefesi kesiliyor ve uçağa bineceği bahanesiyle telefonu kapatıyordu.

Gelelim sorularıma verdiği cevaplara:
- Güvenç KURTAR'ın kumar borcundan bilgisi olmamasından ziyade, bu borcun kendisini ilgilendirmediğini, (Adana Demirspor Kulübü'nde demek ki; herkes istediği şeyi yapar. Kimse ilgilenmez.)
- 70.000 TL lik herhangi bir yemek yenmediğini, (Zaten sorun orada. Yemek yenilmediği halde kesilmiş fatura.)
- Bekir ÇINAR'ın temliklerini alan şahsa Bekir ÇINAR'ın borcu olduğunu bu sebeple temliklerini aldığını ancak kendi yönetiminde böyle vicdansız birisinin yer almasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. (Yorumsuz)

Soru ile cevapları yanyana getirip mantık ölçüsünde mülâhazalarda bulunmayı sizlere bırakıyorum.

Önder SERİN'in " Neden beni arayıp sormuyorsun yazmadan, ara benden öğren gerçekleri" cümlesine o an cevap vermiştim ama birde buradan vereyim:
Başkan sıfatlı zat; siz kombineleri çıkarırken, formaları çıkarırken, transferler yaparken bizlere soruyor musunuz ki; ben düşüncemi dile getirirken sizlere sorayım?

Bu fıkrada benden sizlere gelsin...
Temel mahkeme karşısında hırsızlık suçundan yargılanmaktadır.Hakim : Oğlum kapı kolunda parmak izin var. Buna ne diyeceksin?Temel: Olur mu öyle şey Hakim Bey? Ben hırsızlık yaparken eldiven takmıştım.

1 yorum:

Alper dedi ki...

Başkan siyasetten iyi anlıyor sanırım, verdiği kaçamak cevaplar tam siyasi işi :)