26 Şubat 2012 Pazar

Teşekkür ederiz..

Ayağınıza, düşüncenize, vicdanınıza sağlık. Bizlerin onurunu çok güzel okşadınız, bizlerin gururlarını çok iyi taşıdınız. Haftalardır sizlere olan inancımızı boşa çıkarmadınız. Koştunuz, yoruldunuz, tekmeye kafa soktunuz. Bu emeklerinizi hiçbir menfaat gözetmeden, hiçbir maddi durum gözetmeksizin, düşüncelerde hiçbir kara leke oluşturmadan verdiniz. Emeklerinize teşekkür ederiz.

Aileleriniz sizin gibi evlatları olduğu için ne kadar şükür etse azdır. Sizlerde gördüğümüz iyi niyetleri; bu zamana kadar hiçkimsede görmedik. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz.

Bandırmada aldığınız galibiyeti; Eyüpspor maçında oynadığınız şahane futbol ile süslediniz. Kızılcahamamda donan ayaklarınızı; Ünyespor karşısında koşarak ısıttınız. Bizlerin kalp ritimlerini belli seviyede tuttuğunuz için teşekkür ederiz.

Her maç öncesi bizleri bilgilendirdiniz, şampiyonluğa inandırdınız. Facebooktan, twitterdan, forumlardan, sitelerden her hafta galibiyet sözü verdiniz. Sözünüzün eri olduğunuz için teşekkür ederiz.

5 Ocak Stadının tribünlerinde yaşanan heyecanı, sahada da sizler yarattınız. Baskı yaptınız, hücum ettiniz, saldırdınız, sahada ayak basmadık yer bırakmadığınız için teşekkür ederiz.

Her hafta takımın potansiyelinin üzerinde bir performans sergileyen futbolcuları kesmediniz. Onları sürekli oynattınız. Onların tekniğinden, profesyonelliğinden faydalandınız. Amatörce hareket etmediğinizden dolayı teşekkür ederiz.

Son olarak;

Evlerinize götürdüğünüz paraların hakkını verdiğiniz için teşekkür ederiz. Helal olsun .

(!)

Hiç yorum yok: