16 Aralık 2011 Cuma

Viraj | Çankırıspor maçı

Haftasonu oynayacağımız Çankırıspor maçının bizim için bir viraj dan farkı yok. Ne çok hızlı, ne de çok yavaş hareket etmemek gerek. Kontrollü ve hücum futbolu bizi galibiyete götürecektir. Çankırıspor'un durumu ortada. Taraftar bazında yönetime karşı bir tepki var. Suları bulanık, ortam karışık. Bizim lehimize olabileceği gibi bir sıçrama yapmak isteyeceklerdir. Bunun için dikkat diyorum.

6. Sıradayız ve Bandırma ile aramızda 8 puan fark var. Kaybettiğimiz takdirde; kapanması zor bir sürece gireriz. Bizim Çankırı ile oynayacağımız bu hafta da, 5.Sırada bulunun Denizli Belediyespor, 3.Sırada bulunan Körfez Futbol Kulübü ile oynuyor. 1.Sırada yer alan Bandırmaspor ise 1461 Trabzon ile oynuyor. Yani aynı anda birden fazla maç takip edeceğiz büyük ihtimal.

Deplasmanda oynadığımız 6 maçın 3 ünü kazandık, 2 defa berabere kaldık ve 1 kez mağlup olduk. Buna rağmen dış saha puan durumunda Bandırma'nın gerisinde 2.Sıradayız.

Bandırmanın bu hafta ve haftaya oynayacağı Fethiye maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum. Eğer bu hafta Çankırı mağlup etmeyi başarabilirsek, Adıyaman maçına daha istekli ve arzulu çıkarız. Umarım herşey istediğimiz gibi olur. 0-1 olsun, bizim olsun.

Çankırı Atatürk Stadı'nda oynayacağız ve tribünleri bir hayli küçük. Bizim tabirimize göre maraton tribününde seyirci bulunmuyor. Bizleri büyük ihtimal Kapalı tribünün sol köşesinde ağırlayacaklar. Tribünün kapalı olması ve sahaya yakın olması bizler için bir avantaj.

Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak 25 arkadaşımızla beraber Çankırıda beraber olacağız... Umudumuzu almaya geliyoruz...

Hiç yorum yok: