29 Aralık 2011 Perşembe

mavilacivert.com Ekibinden Açıklama

Bizim Özlemimiz: Süper Lig...

Degerli Kamuoyunun dikkatine;

28.12.2011 günü çekilen Ziraat Türkiye Kupasi 3.tur kuralari sonrasinda kulübümüz baskani ve yöneticileri tarafindan basina verilen demeçlerden dolayi büyük üzüntü duymaktayiz. Yapilan açiklamalar ile Adana Demirspor'un bugün içerisinde bulundugu durum ne derece yanlis ve vizyonsuz yönetimlerce yönetildiginin de açikça göstergesidir.

Bizler, Adana Demirspor taraftarlari olarak mevcut yöneticilerimizin dile getirdigi gibi herhangi bir takimi Adana'da agirlamak özlemi içerisinde degiliz. Biz, Adana Demirspor disinda hiçbir takima hayranlik veya özlem duymamaktayken, yaptiklari açiklamalardan anlasildigi üzere, maalesef, kulübümüz içerisinde yönetici sifati ile yer alan, aslen baska takimlara hayranlik duyan ve sempatizanlik besleyen kisiler yer almaktadir.

Adana Demirspor taraftarlari olarak bizim hasret ve özlem duydugumuz tek sey Adana Demirspor'umuzun kendi ayaklari üzerinde durabildigi, kurumsal kimligine yeniden kavustugu ve eskiden oldu gibi yine kalici olarak Süper Lig'de yer aldigi günlere dönebilmektir.

Netice itibariyle, bizler, mevcut yöneticilerimizin yapmis olduklari çaresizlik, acizlik ve hayranlik kokan " Adana'da oynayalim, Adanali sizi özledi..." tarzindaki açiklamalarin Adana Demirsporluluk durusuna yakismadigini, Adana Demirspor tarihiyle bagdasmadigini ve bu açiklamanin kesin bir dille düzeltilmesi gerektigine inaniyoruz.

Sanli, 71 yillik mazisiyle Adana Demirspor Kulübü bugün çekmis oldugu kuranin geregi olarak ev sahibi ekip tarafindan mazisine ve büyüklügüne yakisan, hak ettigi sekilde agirlanmali ve gereken mücadelesini dis sahada yine büyük taraftari ile birlikte göstermelidir.

Saygilarimizla,
Mavilacivert.Com

Hiç yorum yok: