29 Aralık 2011 Perşembe

Başladık :.

"Adanahabergazetesi.com.tr" sitesinde okuduğum bir habere göre; Demirspor'a sahiplikler başlamış. Gülsem mi? Ağlasam mı? Karar veremedim. Kararı, Demirspor'un gerçek sahipleri verecektir.. Buyrun Haberin detayları...

CHP'li Turgay Develi, İstanbul ve Ankara'da yaptığı temaslar neticesinde Adana Demirspor'u tekrar Süper Lig'e taşıyacak desteği yakaladığını söyledi. Develi, "Gerekli kaynaklar ve porojelerimiz hazır" dedi. 

ADANA'NIN İMKANLARI KISITLI 
CHP Adana Milletvekili Turgay Develi'den Mavi-Lacivertli camiayı tekrar eski parlak günlerine taşayıcak önemli çalışma.. Develi, İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirdiği bir dizi temaslar neticesinde Adana Demirspor'a gönülden bağlı Adanalı iş adamlarıyla görüştüğünü ve umut verici sonuçlar aldığını söyledi. Kendisinin de sıkı bir Adana Demirspor taraftarı olduğunu ifade eden Develi, Adana Haber'e yaptığı açaklamada, Adana'nın imkanlarının kısıtlı olduğunu ve bu şartlarda Adana Demirspor'un Süper Lig'e tekrar yükselmesinin hayalden öteye geçemeyeceğini belirtti. 
 HERKES DEMİRSPOR'U KULLANDI 
Adana Demirspor'un bugün itibarıyla 11 trilyon borç yükünün altında ezildiğine dikkat çeken Develi, yönetime gelen isimlerin ulu çınarı kendi çıkarları doğrultusunda kullandığını ve harcadıkları paraları da temlik koyarak faiziyle geri aldıklarını söyledi. Adana'daki kısıtlı imkanlarla Adana Demirspor'un kalkınamayacağını tekrarlayan Develi, "Milletvekili olduktan sonra Ankara ve İstanbul'da yaşayan Adanalı iş adamlarıyla yaptığım görüşmeler çok olumlu geçti. Hepsi de, yeni bir yapılanma sonrasında Demirsporumuza destek vermeye hazırlar" dedi. 
YÖNETİM BİZLERE BIRAKILSIN 
Hem Adana Milletvekili, hem de Mavi-Lacivertli renklere duyduğu sevdadan dolayı kendisini Demirspor'a karşı sorumlu hissettiğini anlatan Develi, şöyle devam etti: "Milletvekili olarak elbette makro sorunlarla ve Adana'nın önemli meseleleriyle ilgileniyorum. Ancak, Adana Demirspor gibi Türkiye markası olmuş bir camiayı da genel sorunlardan ayırmam mümkün değil. İstanbul ve Ankara'da yapmış olduğum temaslar çok olumlu geçti. Adana Demirspor'u süper Lig'e taşıyacak kaynağı yarattığımızı söyleyebilirim. Yapılması gereken tek şey yönetimin bizlere bırakılmasıdır." 

Hiç yorum yok: