4 Ekim 2010 Pazartesi

Kötü !

Günler öncesinden gidilecek mi, gidilmeyecek mi soruları üzerinde gezinirken; bir taraftan da Kocaelispor'un ligden düşürülme ihtimallerini bekledik. Olmasın istedik, düşmesinler, kapatılmasınlar istedik. Pazar günü gidiliyordu 10.40 Haydarpaşa-Adapazarı treni ile... Bu noktadan sonra hafiften KÖTÜ'ye sarmaya başlıyordu hikaye...

Yaklaşık 30-35 kişilik DEMİRSPORLULUK RUHU'nu yakalama ciheti içerisine girmiş taraftar ile beraber binilmiş trene, tezahuratlar, etrafa bakmalar, yorumlar, eğlence v.b renktaşların bir araya gelipte mutlu olabilecekleri herşey konuşuluyor. Birkaç tane Kocaelispor'lu taraftarlarda geliyor bulunduğumuz kompartmana... Biz sizi götürürüz diyorlar ve bestelerimize eşlik ediyorlar...

Özeleştiri-1- : Adana Demirspor taraftarının bir toplu taşıma aracında, kendilerinden başka insanların da bulunduğu bir araçta küfür etmesi, küfürlü tezahurat girmesi ne bizlere yakışıyor ne de ruhumuza... Söylenecek o kadar çok bestemiz var ki !


"İşte burası" deyip iniyoruz trenden... Bekleyenlerimiz var orada... Mavi-Kırmızı renkleri ile emniyet görevlileri tarafından karşılanıyoruz... Megafondan "kaldırımdan yürüyün" sesleri eşliğinde sonunda varıyoruz stada... Ankara Tayfası erkenden yeri almış ardından Adana Demirsporlular Derneği gözüküyor. Bizde bu arada köfte-ekmek çıkışında iddaa bayisinde soluğu alıyoruz... Maç saati yaklaşıyor, gişelerin önünde toplanıyoruz tekrar...

Özeleştiri-2- : Adana Demirspor taraftarı artık malum takımlara küfür edecek seviyeden çok çok yukarıdadır... Biz onların adını ağzımıza alacak kadar küçülmüyoruz; tam tersine BÜYÜYORUZ !

Derken stada giriyoruz... Şimşekler Grubu geliyor ardından... "Sensiz Bir Lig Olmaz Olsun KOCAELİ" pankartı gölgesinde kalıyoruz önce sonra yağmurun daha sonra güneşin... Ne olduğumuzu anlayamıyoruz, kafalarımız iyi oluyor. İlk yarı 0-0 biterken futbolcular ne düşünüyordu merak ediyorum... İkinci yarı başladı.

Özeleştiri-3- : Eğer ki bir maça bağrılmak için gidilmişse ve ben Kocaelispor maçına bağrılmak için gidildiğini düşünüyorum. O maçta bağırılır; bağırılmıyorsa dahi sadece alkış ile tempo tutulur. Ancak bunu da yapmayıp kenara geçip oturmak AYIPTIR !


1-o yeniliyoruz... 69.Dakika da Bekir ÇINAR'ı anıyoruz ama uyandıramıyoruz futbolcuları sonra 2-0 rüyalara dalıyor futbolcular... Oturuyoruz olduğumuz yere... Aralık 2009 dan beri galibiyet yüzü görmeyen bir takıma galibiyeti tattırıyoruz. Biz harbiden sevindirmeyi çok iyi biliyoruz... Sağlık olsun !

ancak biz "YAĞMURDAN DOLAYI DEĞİL, TERDEN DOLAYI ISLANAN FORMAYI GÖRMEK İSTİYORUZ."

*Maçta, gidişte, gelişte taraftarlar arasında herhangi bir olumsuz bir durum olmadığını belirtmek istiyorum !

Fotoğraflar için : TIKLAYINIZ.

1 yorum:

Eray dedi ki...

İlk yarı 0-0 biterken futbolcular ne düşünüyordu merak ediyorum... Bu soruya Benim Cevabım Benim Cevabım : İlk Yarı Tek Kale Oynadık 2-3 tane %100 lük Gol Pozisyonumuz Vardı 2.Yarı Şans Bizden Yana Olursa Rahat Yeneriz Sıkmaya Gerek Yok Rahat Oln vs..