25 Ekim 2010 Pazartesi

İstanbul Tayfası'na Duyuru

Kısa ve öz.Demirsporlu duruşuna sahip olan kim varsa,yarın oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçına Demirspor'a ait atkı-forma-shirt-polar-vs. ile gitmesin.Unutulmasın ki biz bir takıma olan saygımızı,sevgimizi ya da nefretimizi hiç bir zaman başka takımlar yada mecralar üzerinden yürütmedik.Ne hissediyorsak karşımızdakinin yüzüne söyledik.İyi ya da kötü her zaman yüz yüze,göz göze hesaplaştık.

İşin bir diğer boyutu,her ne kadar aramız son yıllarda son derece kötü de olsa,aramızdan bile bazı kardeşlerimizin gelmediği bir ortamda Mersin İdman Yurdu taraftarı 15 kişi rahmetli başkanımız Bekir Çınar'ın cenazesine gelerek acımıza,derdimize ortak olmuşlardır.O gün o cenazede bulunmayanlar,yüreği yanmayanlar,mavi-lacivert bayraklı o tabuta omuz koymayanlar,şimdi bilip bilmeden kardeşlik-düşmanlık naraları atmasın.Mersinli taraftarların attığı bu güzel adımı bozmasın.

En başta dediğim gibi,maça kimse atkı,forma,vs. kıyafetle gitmesin.Bu konuda karar kesin ve nettir.Adana'da ki büyüklerimizin,abilerimizinde düşünceleri bu yöndedir.Mersin'le ya da Beşiktaş'la işi gücü olanlar üstünde Demirspor'a ait birşey bulundurmadan maçta istediğini yapabilir.Demirspor üzerinden bir şey yapacaksa yeri bu maç değildir...

Hiç yorum yok: